Βελτίωση και σε αυτές

Στα πολλά που στράβωσαν την τελευταία διμηνία είναι και η άλλοτε καλοκουρδισμένη αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας όχι μόνο δεν δεχόταν εύκολα γκολ αλλά ενέπνεε μια σιγουριά που βοηθούσε όλη την ομάδα να λειτουργεί σωστά. Η ανοικτή πληγή στα δύο άκρα είναι γνωστή αλλά ένα άλλο πρόβλημα που εντοπίζεται είναι αυτό των στατικών φάσεων.

Ανεξαρτήτως αντιπάλου η ομάδα μας δείχνει φοβερά ευάλωτη στα κόρνερ και γενικότερα τις σέντρες που γίνονται στην περιοχή του Βατερμαν. Μέρος του προβλήματος εντοπίζεται στη διστακτικότητα του Ολλανδού να κάνεις έγκαιρες και σωστές εξόδους αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Οι κεντρικοί αμυντικοί και όχι μόνο βρίσκονται πολύ συχνά εκτός θέσης με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να καταφέρνουν να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Το ότι τα άκρα μπάζουν είναι μέρος του προβλήματος, αλλά στις στατικές φάσεις όπου η ομάδα στήνεται σε συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορούν να χρεωθούν το πρόβλημα οι ακραίοι.

Ο Κετσπάγια και το επιτελείο του λογικά έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και έστω με καθυστέρηση πρέπει να το λύσουν και αυτό. Η ανάκαμψη και το σερί νικών που θέλουμε θα έρθει με τη βελτίωση της αμυντικής γραμμής…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!