Viitorul Vs ΑΠΟΕΛ 1-0

Ο στόχος για ένα καλό αποτέλεσμα αποδείχτηκε ανέφικτος αφού η ομάδα μας ήταν τόσο κακή που έχασε από την μέτρια Βιτορούλ. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε στα πρώτα 72 λεπτά με δέκα παίκτες ( λόγω Μπειν) αλλά επειδή η μπάλα τιμωρεί με τρόπο απρόσμενο το γκολ των Ρουμάνων ήρθε στο 74.

Οι εκτιμήσεις ότι θα βλέπαμε μια βελτιωμένη έκδοση της ομάδας μας διαψεύστηκαν με τρόπο που στέλνει και ανησυχητικά μηνύματα ενόψει του επαναληπτικού. Και αυτό γιατί όλοι οι παίκτες υστέρησαν με αποτέλεσμα να δούμε μια ομάδα που και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και μετά το γκολ η αντίδραση μας ήταν υποτυπώδης.

Ο αγώνας

Από την αρχή έγινε το αναμενόμενο με τη Βιτορούλ να κρατά περισσότερο την μπάλα και την ομάδα μας να δίνει χώρο και να προτιμά να αμύνεται περισσότερο στο δικό της μισό. Παρόλο που οι Ρουμάνοι δεν εξάσκησαν αφόρητη πίεση κατάφεραν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις στο πρώτο 15λεπτό αφού η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν καλή.

Η ξεκάθαρη ευκαιρία έγινε στο 15 όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Ρουέδα ο Τουτσουτεάν βρέθηκε σε θεση βολής αλλά ο Βαντερμαν απέκρουσε σωτήρια την μπάλα.

Η αντίδραση μας δεν ήταν ιδιαίτερη και σωστή αφού δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε σωστά από τα άκρα έτσι όλο το βάρος έπεσε στον Μπερτόλιο. Αυτός στην πιο αξιόλογη μας φάση στο 30 σέρβιρε στον Ντε Καμάργκο που από πλάγια θέση πλάσαρε σωστά αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς.

Στην προσπάθεια μας να αναπτυχθούμε ορθόδοξα ο Μπέιν επιχείρησε εσωτερικές αλλαγές σε κάποια χρονικά διαστήματα με τους Εμπεσίλιο και Μπερτόλιο να αλλάζουν θέσεις, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ομάδα μας έδειξε να επιδιώκει να πάρει το παιχνίδι με το 0-0 στα αποδυτήρια και το κατάφερε όταν είδε τον Τιρού να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα μόλις έξω μετά από εκτέλεση κόρνερ στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον ΑΠΟΕΛ αφού στα πρώτα 15 λεπτά είχε παθητικό ρόλο, δείχνοντας τρομερή αδυναμία να αμυνθεί ορθόδοξα και να οργανωθεί σωστά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μπαλα να γυροφέρνει έξω από την περιοχή μας χωρίς όμως να δημιουργείται η μεγάλη ευκαιρία για τη Βιτορούλ.

Η προβληματική εικόνα της ομάδας μας δεν φάνηκε να απασχολεί σε ουσιαστικό βαθμό τον Μπειν. Από την άλλη ο Χάτζι στο 65 έκανε και την 3η αλλαγή σε μια προσπάθεια να δώσει στην ομάδα του την επιπλέον ώθηση.

Τελικά στο 72 έγινε η πρώτη κίνηση από τον πάγκο με τον Βαντερ να αντικαθιστά τον Εμπεσίλιο.

Πριν προλάβει να λειτουργήσει η ομάδα ήρθε το γκολ για τη Βιτορούλ. Στο 74 μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γκάνια με έναν κεραυνό που είχε και φάλτσο άφησε στήλη άλατος τον Βαντερμαν στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα.

Το 1-0 ήταν ότι χειρότερο αφού όπως φάνηκε και στη συνέχεια η ομάδα μας δεν είχε τον τρόπο και την ικανότητα να κάνει κάτι για να αποφύγει την ήττα. Μάλιστα ήταν η Βιτορούλ που έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μπερτόλιο, Μερκής

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Ρουέδα, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους (85 Αρτυματάς), Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο (72 Βάντερ), Ορ, Ντε Καμάργκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!