Βρείτε τον τρόπο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε στα τρία προηγούμενα ντέρμπι. Η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να επιστρέψουμε στη δεύτερη θέση και στο -2 από την Αεκ η οποία στέλνει ανησυχητικά μηνύματα. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα είναι μεγάλος. Η ομάδα μας δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο μια καλή ομάδα αλλά και τα δικά της θέματα.

Η κούραση είναι ένα από αυτά αφού οι παίκτες έρχονται από μια υπερπροσπάθεια που έκαναν στο Καζακστάν.

Κάπου εδώ μπαίνουν και οι πιο σοβαρές παθογένειες αφού πρακτικά η δυνατότητα για rotation είναι ανέφικτη ή και αν γίνει θα επηρεάσει αρνητικά τον στόχο.

Ούτε όμως η κούραση ή και τα αγωνιστικά προβλήματα μπορούν να θεωρηθούν δικαιολογία για μια νέα βαθμολογική απώλεια. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία πρέπει να αντιληφθούν ότι αν και νωρίς τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που ο ΑΠΟΕΛ καλείται να φωνάξει παρών.

Ο Απόλλων προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενώ ο προπονητής του δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στους μεταξύ μας αγώνες, βασιζόμενος στις γρήγορες αντεπιθέσεις και την πίεση στην μεσοαμυντική μας γραμμή προκειμένου να μας κόψει στα δύο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!