Βροντοφώναξαν απών

Ο ΑΠΟΕΛ δεν εμφανίστηκε το Σάββατο στο Τσίρειο και όποιος επιχειρήσει να βρει δικαιολογίες για τα χάλια που είδαμε μάλλον στρουθοκαμηλίζει. Η ΑΕΛ δεν ήταν καλύτερη αλλά είδε το πλάνο της να δουλεύει και στο τέλος να της δίνει την τεράστια νίκη. Αυτό συμβαίνει εξάλλου πάντα όταν ο αδύνατος πρέπει να κερδίσει τον δυνατό. Τα πάντα κρίθηκαν στην ανυπαρξία του ΑΠΟΕΛ και σε καμία λεπτομέρεια.

Η μάχη του κέντρου χάθηκε πολύ νωρίς αφού το πρεσιγκ των γηπεδούχων μας έκοψε στα δυο ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά. Είδαμε μια φιγούρα του Μοράις να κινείται ανούσια στο γήπεδο ενώ ο Μπρεσάν επιβεβαίωσε σε έναν ακόμα αγώνα ότι απέχει έτη φωτός από αυτά που απαιτούνται από έναν οργανωτικό μέσο.

Ήταν ένας αγώνας οπου σε συνολικό επίπεδο η απόδοση και η διάθεση ήταν επιπέδου φιλικού προετοιμασίας οπότε ίσως να είναι άδικο να εστιαστούμε στην απόδοση μερικών. Είναι γεγονός όμως ότι η απόδοση συγκεκριμένων παικτών στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Γιαννιώτας ήταν προβληματική.

Η ανυπαρξία αγγίζει και τον τρόπο που η τεχνική ηγεσία προετοίμασε την ομάδα ενόψει ενός ντέρμπι. Και αν θέλουμε να δούμε την μεγάλη εικόνα είναι το τρίτο στη σειρά που δεν κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ.

To -5 από την κορυφή είναι ορατό και παρόλο που είναι αρκετά νωρίς όποιος θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα καταρρεύσει στο δεύτερο γύρο ίσως να μην έχει πλήρη επίγνωση των δεδομένων.

Ούτε ότι την Πέμπτη είναι ο αγώνας της χρονιάς μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία για τα σημερινά χάλια, οπότε ας προβληματιστούν οι αρμόδιοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!