Ξανά στο κόλπο αλλά με πολλά ερωτηματικά

Ίσως και απρόσμενα για κάποιους δικούς μας η ομάδα μπήκε άμεσα στο κόλπο για κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να βρεθεί γιατί απλούστατα δεν υπάρχει αφού ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να κουβαλά πολλά και μεγάλα ερωτηματικά και επί Μπαλταζάρ.

Εννοείται ότι δεν μπορούσαν να λυθούν οι παθογένειες μας μέσα σε 8 μέρες επειδή αλλάξαμε προπονητή, το θέμα όμως είναι ότι η απόδοση της ομάδας είναι τέτοια που αν δεν βελτιωθεί θα έχουμε απώλειες.

Ο Μπαλταζάρ επιχείρησε να αλλάξει κάποια πράγματα που δεν του βγήκαν και όπως σωστά παρατήρησε πλέον γνωρίζει καλύτερα. Για παράδειγμα η επιλογή του Ντελατόρε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής δεν λειτούργησε. Είδε επίσης τον Εμπεσίλιο σε έναν ακόμα αγώνα να είναι αρνητικός.

Παρόλα αυτά και προ του φάσματος της νέας απώλειας η ομάδα αντέδρασε σωστά με τη βοήθεια και των διορθωτικών κινήσεων που έγιναν. Η είσοδος των Ορ, Σαλάι και Ποτέ έπαιξε ρόλο στο να έρθει το πρώτο και καθοριστικό γκολ.

Ο προπονητής μας είπε ότι έχει σαφή ιδέα για το μέλλον και επειδή την Τετάρτη μας περιμένει με άγριες διαθέσεις η Ανόρθωση θα πρέπει να δούμε τουλάχιστον έναν πιο συγκεντρωμένο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X