Ξεκάθαρη και έγκαιρη προειδοποίηση

Αν οι παίκτες μας άρχισαν να σκέφτονται από σήμερα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα περάσουν πολύ δύσκολο απόγευμα την Κυριακή στο Τσίρειο. Ο Άρης από την πλευρά του και δια στόματος του προέδρου του έκανε τη δική του προειδοποίηση λέγοντας ότι έχουν σαν στόχο το βαθμολογικό κέρδος και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τα καταφέρουν.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και την όλη προσέγγιση που θα έχει γύρω από τον αγώνα. Η απώλεια βαθμών με την Ανόρθωση ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πρέπει να θυμίσουμε ότι προηγήθηκε ο αγώνας με την Αναγέννηση όπου και πάλι η απόδοση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αν κάποιος επιχειρήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση αλλά μια τέτοια προσέγγιση δύσκολα θα βοηθήσει.

Η σχετική δήλωση  του προέδρου του Άρη:

«Θέλουμε το τρίποντο την Κυριακή ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και είμαι σίγουρος ότι τα “πιράνχα” της ομάδας μας θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο που τυγχάνει να είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και εμείς διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα η οποία μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μας θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο και να είναι σίγουροι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει ένα δύσκολο απόγευμα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!