Ξεκάθαρη προειδοποίηση για προβοκάτσια

Η διοίκηση της ομάδας μας έκρινε σκόπιμο να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο το θέμα για το οποίο προέκυψε η ανάγκη να γίνει και δεύτερη αστυνομική σύσκεψη για τον αυριανό αγώνα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αναφέρει ξεκάθαρα πλέον ότι υπάρχουν πληροφορίες που όσο πλησιάζει ο αγώνα ενισχύονται και αφορούν προβοκάτσια, με στόχο να διακοπεί ο αγώνας εις βάρος μας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ως διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ οφείλουμε να προειδοποιήσουμε δημόσια για κάποια θέματα που αφορούν στον αυριανό αγώνα και ταυτόχρονα να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους τους φορείς.

Καταρχήν είναι με ικανοποίηση που διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομία και η ΚΟΠ αξιολογώντας ορθά τις πληροφορίες συγκάλεσαν σήμερα νέα σύσκεψη ασφαλείας όπου συζητήθηκαν επισταμένα συγκεκριμένες ενέργειες.

Επειδή όμως οι πληροφορίες περί προβοκάτσιων συνεχίζονται, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε άπαντες ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντα του.

Καλούμε ξανά την Αστυνομία να δώσει την πρέπουσα προσοχή και τους επιτηρητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αυστηροί ως προς την επίδειξη ταυτότητας και εισιτηρίου. Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει αυξημένο αριθμό δικών του επιτηρητών τόσο στην Είσοδο 1 όσο και στην Είσοδο VIP και σε διάφορους χώρους της κερκίδας που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί το οτιδήποτε τότε υπάρχει εντολή να επέμβουν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Καλούμε και τον κόσμο μας να αναφέρει το οτιδήποτε θεωρεί ως ύποπτο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X