Ξεκαθαρίζει πριν τον τελικό

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των διεργασιών για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και η μεγαλύτερη εκκρεμότητα είναι αυτή του προπονητή. Με βάση το πλάνο και τα λεγόμενα των αρμοδίων ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του Κρίστιανσεν αυτή την εβδομάδα.

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για αυτό και πολλά άλλα στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

«Έχει κλείσει μια αγωνιστική περίοδος και υπάρχει ικανοποίηση και ευχαρίστηση για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου».

Για την πρόκληση της κατάκτησης του νταμπλ…  

«Αυτή η χρονιά, θέλαμε να είναι ξεχωριστή αφού συμπλήρωσε η ομάδα 90 χρόνια ζωής. Ο στόχος έχει επιτευχθεί. Κάναμε μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.     Πετύχαμε κάποια πρωτόγνωρα πράγματα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Βρισκόμαστε και στον τελικό κυπέλλου και αυτό μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους. Το ΑΠΟΕΛ δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση τροπαίων. Υπάρχει μια μικρή περίοδος ξεκούρασης και θα δούμε πως θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για τη συνεδρία του δ.σ….

«Είναι η εβδομαδιαία συνάντηση του δ.σ. Σαφώς και πρέπει να καταλήξουμε και να παρθούν αποφάσεις κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα το Σάββατο, που είναι το πιθανότερο. Θα πρέπει να τρέξουν και πολλά πράγματα και θα ενημερώσουμε άμεσα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια γιορτή, αντάξια της επιτυχίας της ομάδας για να κλείσουμε με πανηγυρικό τρόπο τη χρονιά».

Για τον προγραμματισμό…  

«Είναι τα πιο ενδιαφέρον κομμάτι για τον κόσμο αλλά και το πιο σημαντικό για την ομάδα. Έχουν διεκπεραιωθεί αρκετές εκκρεμότητες. Παραμένουν κάποιες ακόμα για να τελειώσουμε με αυτό το κεφάλαιο. Θα πρέπει να υπάρξει κατάληξη με το θέμα προπονητή, αλλά και των προσθέσεων στο ρόστερ. Αυτό το Σαββατοκύριακο κύλησε χωρίς κάτι. Μέσα στην βδομάδα θα τρέξουμε κάποια πράγματα για να γνωρίζουμε που βαδίζουμε με το θέμα προπονητή. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η προσπάθεια θα γίνει για να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα και να είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση».

Για το θέμα με τον Τόμας Κρίστιανσεν και τα δημοσιεύματα από την Ελλάδα…  

«Κάποια πράγματα πρέπει να τα παίρνουμε με τον επίσημο τρόπο. Προτεραιότητα του ΑΠΟΕΛ και του κ. Κρίστιανσεν είναι ότι θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας για να δούμε αν θα πορευτούμε μαζί και τη νέα χρονιά».

Για το οικονομικό…  

«Αν υπήρχε οικονομικό σημείο συνεύρεσης των «θέλω» των δύο πλευρών, θα είχαμε συμφωνήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο».

Για τις ανανεώσεις…  

«Έχει διεκπεραιωθεί το 80%. Μας απομένουμε κάποιες εκκρεμότητες Μόλις καταλήξουμε θα ανακοινωθούν επίσημα και θα μπορεί να το γνωρίζει και ο κόσμος. Το να συζητούμε φιλολογικά δεν είναι ωφέλιμο. Ο στόχος είναι να συμπληρωθεί μεγάλο μέρος του προγραμματισμού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι έτοιμος 11/12 Ιουλίου για να παίξει στο β΄ προκριματικό και με αυτό το σχεδιασμό θα προχωρήσουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!