Ξεμπέρδεψε με ένα συγνώμη

Ο Ουζουνίδης ισχυρίστηκε ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες δούλεψαν πάρα πολύ και πως αυτό δεν βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής μας ζήτησε συγνώμη για το κατάντημα αλλά εμμέσως πλην σαφώς έριξε τα βέλη του στους παίκτες διερωτώμενος αν αντέχουν την πίεση.

Όπως ήταν φυσιολογικό δεν έγινε καμία αναφορά για τη δική του ευθύνη για το ότι από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ η ομάδα ακολουθεί μια καταθλιπτική πορεία.

Μέσα από τις δηλώσεις του διαφάνηκε ότι δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί αφού θα ακολουθήσει και αυτός την τακτική των δεκάδων προκατόχων του.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο και σε όλους στην ομάδα. Ήταν απογοητευτικό όλο. Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό που εμφανίσαμε στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζαμε. Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αυτό που με απογοήτευσε είναι η εικόνα, από το πρώτο λεπτό. Ετοιμάσαμε κάποια πράγματα και δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Όταν υπάρχει αυτή η εικόνα δεν έχεις να πεις κάτι. Ακόμα μια φορά συγγνώμη. Πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους. Οι παίκτες δεν είναι κακοί. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην πίεση. Να αλλάξουμε σχηματισμό; Θα δούμε. Δεν είδα τίποτα από αυτά που δουλέψαμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X