Ξέρει ότι είμαστε επικύνδυνα ελκυστικοί

Ο Μπαλταζάρ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητές του ΑΠΟΕΛ και όπως συνηθίζεται και με προκατόχους του αυτές έγιναν σε μέσο ενημέρωσης της χώρας του. Ο Πορτογάλος κλήθηκε να σχολιάσει την απρόσμενη πρόσληψη του και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Για την αλλαγή σχεδίων: «Δεν περιμέναμε να επιστρέψουμε στη δουλειά αυτή τη στιγμή, είχαμε ένα ταξίδι προγραμματισμένο για την Πορτογαλία, αλλά κατά την τελευταία εβδομάδα υπήρξε ψυχολογικό κτύπημα στον ΑΠΟΕΛ και τα πράγματα οδηγήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα και συμφωνήσαμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Γνωρίζω καλά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Το ρόστερ έχει πολύ καλή ποιότητα, αλλά δυστυχώς δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τις πρώτες μέρες ήταν πολύ θετικές, προσπαθώντας ακόμα να καταλάβω το πλαίσιο και την πραγματικότητα του συλλόγου. Έγινα δεκτός από όλους και οι παίκτες ήταν φανταστικοί. Όλα είναι πιο εύκολα όταν είναι έτσι».

Για την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι ένας σύλλογος που αγωνίζεται για άλλα επίπεδα και άλλες συνθήκες. Είμαι πολύ περήφανος για το πέρασμά μου από την ΑΕΛ, είχα μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω τον σύλλογο, προσπάθησα να κάνω το καλύτερό μου, αλλά επικεντρώνομαι στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι πρωταθλητής. Ο στόχος εδώ είναι ξεκάθαρος: πρωταθλητής και να κερδίσει το κύπελλο».

Για τη διάρκεια της συμφωνίας: «Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν πάρει το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο να συνεχίσουμε επειδή μιλάμε για έναν χρόνιο διεκδικητή του τίτλου. Πρέπει να φτάσω στο στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν και αισθάνομαι ότι είμαι ικανός. Είναι ένας στόχος με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά πολύ ελκυστικός».

Για το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Είναι αλήθεια ότι η ζωή είναι ειρωνική και το ποδόσφαιρο είναι ακόμη πιο ειρωνικό. Είναι λίγο περίεργο, γιατί πριν από ένα μήνα υπερασπίσαμε ένα σύλλογο και δούλευα με παίκτες που θα παίξω εναντίον τους στις 31 του μήνα. Αλλά είναι η ζωή ενός επαγγελματία και η σκέψη μας είναι να κερδίσουν την ΑΕΛ στην Λευκωσία».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X