Ξέρουμε τη δύνάμη μας

Αντιλαμβάνεται ο προπονητής μας ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά και ότι είναι μικρό. Αντιλαμβάνεται επίσης ότι η Χάποελ θα παίξει με ρίσκο για να σκοράρει αλλά μέσα από τις δηλώσεις του δείχνει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Ο Μπαλταζάρ ήταν προσεκτικός και σε καμία περίπτωση δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ούτε ακόμα και για την συμμετοχή του σίγουρου Καρλάο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Νιώθω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ μικρό πλεονέκτημα που στο παιχνίδι δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά. Το αίσθημα που έχει η ομάδα είναι πως δεν έχουμε πλεονέκτημα και θα κάνουμε ότι χρειάζεται να κερδίσουμε. Στο Ισραήλ είπα ότι όταν έχεις να πας για ισοπαλία, συνήθως θα χάσεις τον αγώνα. Ο αντίπαλος αύριο θα ρισκάρει για να σκοράρει. Δεν είναι εύκολο όμως αυτό που θα πρέπει να κάνει. Είναι μια ομάδα που θα παίξει τόσο εναντίον του ΑΠΟΕΛ όσο και των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Αυριο πρέπει να κερδίσουμε και ξέρουμε τη δύνάμη μας”.

Σχετικά με τον επιθετικό
“Είναι κι αυτή ανάμεσα σε άλλες μια σημαντική απώλεια όμως θα βρούμε τις λύσεις μέσα από την ομάδα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε αύριο”.

Καρλάο
“Ο Καρλάο είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει την ομάδα και αύριο θα πάρουμε τις αποφάσεις μας”.

Τα πολλά γκολ που δέχθηκε
“Δεν θα έλεγα πως είναι πρόβλημα όμως είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να το εντοπίσουμε και να το αλλάξουμε. Γνωρίζετε πως μου αρέσει οι ομάδες μου να είναι δυνατές αμυντικά. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον αριθμό τον γκολ που έχουμε δεχθεί. Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις για να διορθώσουμε άμεσα”.

Βάντερμαν
“Η αλήθεια είναι πως δεν κατανοώ τα σχόλια που γίνονται για τον Μπόι. Άκουσα διάφορες γνώμες όμως το προηγούμενο ήταν το καλύτερο του παιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι ο Μπόι που ξέρει ο κόσμος όμως ανάλογα με την απουσία που είχε πέρσι, επιστρέφει και πλησιάζει στο επίπεδο που τον έχουμε συνηθίσει. Έχουμε ακόμα δύο-τρεις ποιοτικούς κίπερ στην ομάδα που βοηθούν να ανεβεί και η ποιότητά του Μπόι όμως δεν βλέπω κανένα λόγο να μην αγωνίζεται”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X