Ξυπνάτε, θα είναι πόλεμος

Μπορεί να τελείωσε η χρονιά αλλά η διοίκηση της ομάδας μας δείχνει να μην έχει αντιληφθεί ότι ο Απόλλωνας θα επιστρατεύσει κάθε μέσο και τρόπο για να μας πολεμήσει με την ελπίδα ότι αυτό θα του φέρει τίτλους.

Η ομάδα μας μέσα σε αυτά πλαίσια διαρρέει τη δυσφορία της για το ότι οι παίκτες του Απόλλωνα δεν έκαναν τη γνωστή δημιουργία αψίδας μέσω της οποίας δίνουν τα συγχαρητήρια τους στους πρωταθλητές.

Όποιος είχε τη ψευδαίσθηση ότι ο κομπλεξικός πρόεδρος του Απόλλωνα και ο πίκρης προπονητής του θα έδιναν εντολές στους παίκτες τους για κάτι τέτοιο ζει σε άλλον κόσμο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε τα δεύτερα τα οποία πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα καθοδηγούσε και φανάτιζε. Οι Λεμεσιανοί ακόμα και στο αδιάφορο κατά τα άλλα αγώνα έπαιξαν με πάθος και σε ορισμένες περιπτώσεις σκληρά, γεγονός που βρήκε απροετοίμαστους τους δικούς μας.

Τη συνέχεια την έδωσε ο γέρος Κίρζης μέσω facebook δείχνοντας μας ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τακτική επειδή εμείς το παίζουμε υπεράνω.

Είναι για αυτό που κάνουμε ξανά έκκληση σε όλους στον Αρχάγγελο και στη διοίκηση να αντιληφθούν ότι και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα είναι ένας πόλεμος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!