Υπάρχει και η κωμικοτραγική πτυχή

Οι πιο μοντέρνοι μπορούν να το χαρακτηρίσουν και τρολάρισμα αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει από προχτές με τα γραφόμενα όσων αφορά τον επιθετικό που ψάχνει απεγνωσμένα πλέον η ομάδα μας. Διαβάζουμε λοιπόν ότι θα πρόκειται για πανέτοιμο επιθετικό, ο οποίος θα είναι μάλιστα ολκής ή top class και που θα μπορεί να δώσει λύσεις άμεσα.

Θα είναι κάποιος που εκτός από το ότι θα έχει βγάλει την προετοιμασία στην ομάδα του, θα έχει αγωνιστεί και σε κάποιους αγώνες και το μόνο που θα χρειάζονται είναι 2-3 προπονήσεις με τον ΑΠΟΕΛ και θα είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας αποκλεισμού των Εβραίων.

Και εννοείται ότι αυτός ο πανέτοιμος και ποιοτικός επιθετικός θα θέλει να αποχωρήσει από την νυν ομάδα του, αυτή θα είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει και οι φούρποι της διοίκησης να πληρώσουν το απαιτούμενο ποσό.

Υπάρχει φυσικά η άποψη ότι η διοίκηση δεν είναι σε θέση να ελέγξει τις υπερβολές που γράφει οποιοσδήποτε αλλά όταν αυτές προέρχονται συστηματικά από συγκεκριμένα μέσα, κάποια από τα οποία θεωρούνται στενοί συνεργάτες της διοίκησης τότε το όλο σκηνικό γίνεται και περίεργο.

Με αυτά τα δεδομένο το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι Καλή Κυριακή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!