Υπάρχει πολυτέλεια για δοκιμές;

Το κύπελλο και η προσπάθεια να σφραγίσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά είναι πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντας, με την ομάδα μας να καλείται να κάνει μια νέα αρχή βάζοντας πίσω το σερί κακών αποτελεσμάτων και απόδοσης.

Ο Τραμετσάνι λογικά έκανε την αυτοκριτική του αναγνωρίζοντας τι πήγε στραβά τις τελευταίες εβδομάδες στο πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι να βγάλει η ομάδα αντίδραση.

Ίσως το πιο μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι αν το 2-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον Ιταλό προπονητή να δοκιμάσει πράγματα που θα ήθελε και ενόψει πρωταθλήματος. Το ιδανικό σενάριο για παράδειγμα θα ήταν να έπαιρνε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τόσο ο Ρουέδα όσο και ο Φατσινέτι.

Από την άλλη οι πολλές αλλαγές και κυρίως η παρουσία νεοφερμένων μπορεί να δημιουργήσει θέματα ομοιογένειας και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κανείς να δει είναι το πρόωρο αποκλεισμό.

Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής μας καλείται να παρατάξει τους όποιους έντεκα κρίνει καταλληλότερους με τρόπο που να δούμε την ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκριση αλλά και να βγάζει συμπεράσματα για το πώς ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!