Ήταν υπόδειγμα και πολύτιμος

Ήταν γνωστό ότι ο Ντε Καμάργκο δεν θα συνέχιζε στον ΑΠΟΕΛ και του χρόνου αφού αρμόδιοι έκριναν ότι έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα μας.

Στο διάστημα αυτό ήταν υπόδειγμα παίκτη με αφοσίωση και επαγγελματισμό που σε συνδυασμό με την αγωνιστική συνεισφορά του βοήθησε στο να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ιδιαίτερα φέτος είχε καθοριστική συνεισφορά, τόσο στην αρχή της χρονιάς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και στο τέλος με τα δυο γκολ στον αγώνα με τον Απόλλων.

Ευχαριστούμε λοιπόν και καλή συνέχεια στη Μέχελεν.

Η σχετική ανακοίνωση του επίσημου ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια για τη διετή προσφορά του προς την ομάδα μας, τον Igor De Camargo.

O Igor αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματισμού αλλά και ήθους σε αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 31/05 και η συνεργασία μας φθάνει στο τέλος της. Όμως ο Igor θα παραμείνει ένας πραγματικός φίλος του ΑΠΟΕΛ. Είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που τιμήθηκε και τίμησε τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ κατακτώντας δύο πρωταθλήματα ενώ αγωνίστηκε στην πορεία της ομάδας προς τους «16» του UEFA Europa League και στους ομίλους του UEFA Champions League.

Igor σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας σου και της οικογενειακής σου ζωής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X