Υπογραφές, ντέρμπι και κλανιές

Ο μεταγραφικακός σχεδιασμός έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί αφού έμειναν τα τυπικά όσον αφορά τις τρεις από τις τέσσερις προσθήκες. Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα τα ονόμα, τον αγώνα με την Ανόρθωση και τις κλανιές της Ομόνοιας.

«Υπάρχουν πολύ σοβαρές καταγγελίες και θεωρούμε ότι έχει την υποχρέωση να τη στοιχειοθετήσει, αλλιώς φέρει την ευθύνη των λόγων της. Όταν δεν κατατίθενται στοιχεία ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την προκατάληψη, έτσι περιμένουμε όπως όλη η Κύπρος την κατάθεση στοιχείων».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης των κυπριακών ομάδων από τα κύπελλα Ευρώπης: «Συμμετέχουμε από τη δεκαετία του 1960. Η Ομόνοια λέει ότι συγκεντρώνει στοιχεία για πολλά χρόνια. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο λόγος που συγκεντρώνει στοιχεία τόσα χρόνια και δεν τα έχει παρουσιάσει».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Θα πάμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, σημαντικό αλλά όχι κομβικό για να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ποτέ δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει δυνατό ανταγωνισμό, θα είναι και γεμάτο το γήπεδο, θα έχει μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που συνήθως ζούμε στα εκτός έδρας και κυρίως στην Ευρώπη. Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Πλησιάζουμε τα 900 από τα 1200 που μας έχουν παραχωρηθεί. Θεωρούμε ότι θα εξαντληθούν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε πρόβλημα ίωσης με Μερκή και Αλωνεύτη. Δεν συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση, σήμερα συμμετέχουν κανονικά και δεν τίθεται κάποιο θέμα. Δεδομένα είναι εκτός ο Χάνι που λείπει, ο Σάβιτς που έχει κάρτες και ο Βιντιγκάλ λόγω έλλειψης αγωνιστικής ετοιμότητας».

Για τον Γέφτοβιτς: «Για τα μεταγραφικά θα τοποθετηθούμε εκτενώς όταν ανακοινωθεί. Μας ενδιαφέρει, όπως και ο Σιγκούρνταρσον και ο Γένσεν. Μεσολαβεί η υπογραφή των συμβολαίων».

Για τον Τάμαρι: «Δεν διαφοροποιήθηκε τίποτα. Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα της Ιορδανίας και από τον προπονητή, μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Ο Υπουργός συνεχίζει να αναφέρεται σε αριθμούς. Αν οι 100 χιλιάδες κάρτες έρχονταν στο γήπεδο, τότε όλα τα γήπεδα θα ήταν γεμάτα. Αυτές οι 100 χιλιάδες είναι εικονικός αριθμός που αφορά εξ ανάγκης εκδόσεις όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ευκαιριακούς φιλάθλους. Είπε και για ποσοστά αύξησης ο Υπουργός, περιμένουμε να τη διαπιστώσουμε μέσα από τα επίσημα στοιχεία. Εμείς έχουμε πρόσβαση μόνο στους αριθμούς που μας αφορούν και υπάρχει ποσοστό μείωσης στα εντός έδρας παιχνίδια 12% σε σχέση με πέρσι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X