Υπομονή και προσοχή στο transition

O  Ουζουνίδης θα είναι στα θεωρεία του ΓΣΠ αλλά η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί αφού προετοιμάστηκε καλά και έχει την ποιότητα για να κερδίσει τον ισάξιο αντίπαλο. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής μας ο οποίος θεωρεί ότι η Βασιλεία είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και πως εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Σίγουρα είναι διαφορετικά να βλέπεις το ματς από την κερκίδα αντί από τον πάγκο. Είναι διαφορετική η ενέργεια που δίνεις στους παίκτες. Έχω όμως εμπιστοσύνη στο τιμ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, κι αν το καταφέρουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ ακόμα καλύτερα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως απέδειξε στη φάση των ομίλων την ποιότητα τους. Και εμείς είμαστε όμως πολύ καλή ομάδα και έχουμε στόχο τη νίκη”

Αν δυσκολεύει την πρόκριση πως το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας… 

“Είναι καλύτερα να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει όμως να δεχτούμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι ένας έξτρα παίκτης ο κόσμος για την ομάδα. Δίνει μεγάλο κίνητρο και επηρεάζει και τον αντίπαλο. Μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Κύπρο όμως είναι σπουδαίο ματς για τους «32», δεν είναι απλά ένα ματς της Ευρώπης. Να έχουμε την στήριξη που είχαμε και το Σάββατο και τα παιδιά θα τους ανταμείψουν με την παρουσία τους”.

Για τους τραυματίες…

“Δεν είναι μόνο οι τραυματίες είναι και η τιμωρία του Σάβιτς. Έχουμε κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα είναι ολοι διαθέσιμοι εκτός τον Εφραίμ και τον Σόουζα. Ο Στάθης είναι μαζί μας και ο Σιγκούρνταρσον είναι μαζί μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση από το περασμένο Σάββατο. Δεν πρέπει να μένουμε στους τραυματίες που είναι έξω. Οι παίκτες που είναι μέσα έχουν την ποιότητα να ανταποκριθούν.”

Ποια αγωνιστική φιλοσοφία θα ακολουθήσετε στο παιχνίδι;

“Θέλουμε να κερδίσουμε και θέλουμε να έχουμε ισορροπία γιατί η Βασιλεία είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον. Να έχουμε υπομονή με την μπάλα και κίνηση χωρίς την μπάλα. Έχουμε δει τη Βασιλεία σε όλα τις τα παιχνίδια στους ομίλους, έχουμε δει και τα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει όμως μπορεί να σε πληγώσει γιατί έχει έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες.”

Γιώργος Μερκής:

“Στον αυριανό αγώνα έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Είμαστε πανέτοιμοι και με τις οδηγίες του προπονητή μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κτυπήσουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Μεγάλο κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές.”

“Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ  δίνει απίστευτη δυναμική το έδειξε και το Σάββατο με τον Απόλλωνα. Έχουμε θέμα φέτος με την στήριξη του κόσμου και τους καλούμε να  έρθουν στο πλευρό μας. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για εμάς και για την Κύπρο”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X