Υπομονή μέχρι την Κυριακή

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα όσον αφορά τρεις σημαντικές εκκρεμότητες και ο Πετεβίνος συστήνει υπομονή για ακόμα μερικά 24ωρα. Η ελπίδα των υπευθύνων είναι να υπάρξει θετική κατάληξη τόσο με τους Καζού και Νατέλ όσο και με τον Μοράις.

Πρόκειται για τρεις εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις για λόγους που δεν χρειάζεται να αναδείξουμε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Άλεφ…

«Σήμερα είναι το πρώτο ραντεβού στον Αρχάγγελο στις 18:30. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα λείπουν καθώς τους δόθηκε επιπλέον άδεια. Μιλάμε για τους διεθνείς συν τον Ρομό που είναι στο Κόπα Αμέρικα. Την ερχόμενη Κυριακή θα μπουν στις προπονήσεις οι διεθνείς. Θα βγει και ανακοίνωση για την αποστολή που θα ταξιδέψει»

Για τους Μοράις, Νατέλ και Καζού: «Για τα θέματα Καζού και Νατέλ όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Θα περιμένουμε μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας. Έχουμε ένα τριήμερο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γιατί πρέπει να κοιτάξουμε και τις άλλες περιπτώσεις καθώς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πρέπει να έχουμε τους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αγωνιστούν είτε στο αριστερό άκρο, είτε στην μεσαία γραμμή, είτε στην επίθεση. Το να συνεχίσουν ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το τακτικό πλάνο του προπονητή είναι σημαντικό και ενόψει Ευρώπης. Πέρσι δεν είχαμε κάποια στοιχεία από αυτά και μας στοίχησε».

Για τον Νούνο Μοράις: «Ο Μοράις είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, το οριοθετήσαμε μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ως εκ τούτου θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την Κυριακή. Από την περασμένη Παρασκευή που έθεσα το χρονοδιάγραμμα, είδαμε πόσα λέχθηκαν και πόσα γράφτηκαν στα σάιτ και στα σόσιαλ μίντια. Είναι κάτι το οποίο με ανάγκασε να γράψω αυτό που έγραψα στα σόσιαλ μίντια ότι πολλά πράγματα δεν ισχύουν. Σαν ΑΠΟΕΛ είμαστε ξεκάθαροι. Κάποια ποσταρίσματα του Νούνο μπορεί να αναζωπύρωσαν την περίπτωση του αλλά θεωρώ επίσης ότι δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε κατάθεση δημόσιας τοποθέτησης θέλοντας να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα εσωτερικά. Καταλαβαίνω το κοινό αίσθημα που υπάρχει απέναντι σε μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που αυτό που πέτυχε στο ΑΠΟΕΛ είναια δύνατο να επαναληφθεί στους αιώνες των αιώνων. Είναι ο πρώτος που πήγε στους «8» του Τσάμπιονς, στους «16», αυτός που έπαιξε 7 φορές ομίλους, που πήρε εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και 9 πρωταθλήματα συνολικά όντας ξένος ποδοσφαιριστής. Όλα αυτά που συνέβηκαν μέσα στην εβδομάδα ήταν αχρείαστα. Το γιατί δεν ξεκαθάρισε το ξέρουν οι δύο πλευρές. Η αλήθεια είναι αυτή που έχει σημασία. Αυτό που συστήνω και για το θέμα Νούνο και για το θέμα Καζού και Νατέλ είναι υπομονή μέχρι και την Κυριακή».

Για το ποστάρισμα του Μαντούκα στα σόσιαλ μίντια; «Από την στιγμή που ο Μαντούκα λέει ότι μιλά σαν οπαδός του ΑΠΟΕΛ και από την στιγμή που είναι και ένας ζωντανός θρύλος του ΑΠΟΕΛ, τότε μπορώ να τοποθετηθώ. Εμάς δεν μας αφορά αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Μαντούκα και τον Αλεσάντρο. Είναι δύο Βραζιλιάνοι και μπορούν να συναντηθούν και να τα βρουν. Δεν θα μπούμε σε διαμάχη καθώς δεν γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ τους».

Σας ενδιαφέρει ο Άλεφ; «Δεν είναι πρόθεση του ΑΠΟΕΛ να αποφύγει να μπει σε ονοματολογία. Αυτό που αποφεύγει ένας εκπρόσωπος τύπου είναι να μην μιλά για παίκτες που δεν είναι στο ρόστερ της ομάδας. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτης της αξίας του Άλεφ ή του Μιχαίλοβιτς σαφώς και μπορεί να υπάρχει. Από τα 100 ισχύουν τα 10 όπως έγραψα και στα σόσιαλ μίντια. Διάβασα ότι ο Μιχαίλοβιτς είναι στην Κύπρο. Δεν μπορεί αν έρθει ένας ποδοσφαιριστής από την στιγμή που υπάρχουν μεν επαφές αλλά δεν καταλήξαμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X