Υπόσχονται αντίδραση

Η διαχείριση της συντριβής είναι το ζητούμενο αφού ήταν τέτοια που φυσιολογικά έφερε και πάλι σύννεφα πάνω από τον Αρχάγγελο. Το Βατερλώ του Δώνη απέναντι στον Αυγουστή προκαλεί εύλογες απορίες με τον Πετεβίνο να υπόσχεται αντίδραση αναμένοντας ότι αυτό θα συμβεί από την ερχόμενη Τετάρτη.

Για την ήττα από τον Απόλλωνα…  

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι ο Απόλλωνας κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια παιδικά λάθη που κάναμε. Δεχτήκαμε γκολ που ούτε στην προπόνηση δεν δέχεσαι. Ο Απόλλωνας λειτούργησε άψογα στο transition και επιτέθηκε με απόλυτη ευστοχία απέναντι σε μια τραγική αμυντική λειτουργία. Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξεις τη ψυχολογία από κει και πέρα. Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν ούτε στο 14΄, ούτε στο 30΄. Προσπαθήσαμε όμως, βρήκαμε ένα πολύ καλό Απόλλωνα που έκανε το τέλειο παιχνίδι. Ξέρουμε ποια είναι τα δικά μας λάθη, θα πρέπει να τα δουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να ξεπερνά τα προβλήματα της. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα».

Για το ψυχολογικό κομμάτι και την γκρίνια του κόσμου…  

«Δεν υπάρχει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα. Όπως είπα και χθες, αυτό το αποτέλεσμα  μας προσβάλει στα μάτια του κόσμου μας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι μπορούν να συμβούν τέτοια αποτελέσματα και τα έχουμε πετύχει και εμείς εις βάρος άλλων ομάδων. Δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία. Ο κ. Δώνης ξέρει τι μπορεί να διορθώσει και είδαμε πως το ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντιδράσει κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Αν υπάρχει σκέψη για υποβολή προστίμου…  

«Δεν είμαστε καμία ομάδα που με μια ήττα ξεκινά η κατάρρευση. Δεν τελειώσει κάτι, είμαστε ένα βαθμό κάτω από την κορυφή. Το θέμα είναι να ξέρεις πώς να αντιδράς και καλούμαστε να το αποδείξουμε ακόμα μια φορά».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη…

«Είναι εξίσου δύσκολος. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και πρέπει να πάμε στο Τσίρειο για τη νίκη. Το ευτύχημα είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία για μέρες ξεκούρασης και διαύγειας. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!