Ζητείται υπέρβαση

Τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η ομάδα μας πρέπει να πετύχει δύο τουλάχιστον τέρματα σε μια έδρα που πολύ λίγες ομάδες κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη.

Η πίστη για ανατροπή των δεδομένων είναι βάσιμη και προκύπτει από την εκτίμηση ότι θα δούμε τους παίκτες του Ντολ να κάνουν τη δική τους υπέρβαση.

Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί κάποτε ως ενισχυτικός παράγοντας για να υπάρξει βελτίωση. Αυτό είναι το ζητούμενο και απόψε αφού όλες οι γραμμές πρέπει να λειτουργήσουν άψογα.

Το 4-3-2-1 θεωρείται η πιθανότερη διάταξη παρόλο που ο προπονητής μας απέφυγε να επιβεβαιώσει τις αλλαγές στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει.

Ο Ντολ εντόπισε στους παίκτες τα όσα πήγαν στραβά στον πρώτο αγώνα οπότε σε λίγες ώρες θα δούμε αν και τι μπόρεσε να αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπομονή, αποτελεσματικότητα και περιορισμός των λαθών στον μέγιστο δυνατό βαθμό είναι στοιχεί που θα πρέπει να φανούν έντονα μέσα στο 90λεπτο για να πετύχουμε κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!