Ζητούμενο η απεξάρτιση

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται μέσα από την μεταγραφική ενίσχυση και όχι μόνο να διαχειριστεί σωστά την εξάρτηση που έχει στον Ντε Βινσέτι. Τίθεται θέμα διαχείρισης αφού υπάρχούν ξεκάθαρες ενδείξεις ότι η εξάρτηση αυτή είναι υπερβολική και πως χωρίς τον Αργεντινό στην ομάδα ή και περιορισμένο η μεσοεπιθετική γραμμή υποφέρει. Η προσθήκη του Μπρεσάν αποτελεί την πιο άμεση και ουσιαστική κίνηση στην προσπάθεια απεξάρτησης αλλά και αυτή έχει περιορισμένη εμβέλεια.

Το μεγαλύτερο θέμα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι ότι λείπει από το ρόστερ ο επιθετικός που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα. Ο Ντε Βινσέτι είναι και σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης που δίνει τα γκολ που χρειάζεται η ομάδα αφού ο Σωτηρίου δεν έχει συχνή επαφή με τα δίκτυα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα φιλικά σκοράραμε 5 τέρματα με τα 3 να προέρχονται από τον Αργεντινό.

Υπάρχουν πολλά και τρανταχτά επιχειρήματα που συνηγορούν στο ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει έναν τουλάχιστον επιθετικό ακόμα. Και όχι έναν παίκτη στυλ Σιέρινταν που θα κάνει καλά δευτερεύον καθήκοντα του αλλά έναν που να ξέρει και να στέλνει με ευκολία την μπάλα στα δίκτυα. Παίκτη στυλ Τζιμπουρ ή και Καβενάγκι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!