Ζητούμενο η επιστροφή στα ερμάρκα

Παραμονές ενός ακόμα αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια ζούμε το γνωστό σκηνικό. Το ποδοσφαιρικό παράρτημα επιχειρεί με κάθε τρόπο να συσπειρωθεί αφού θεωρεί τον μεταξύ μας αγώνα ως τον πιο καθοριστικό και σημαντικό της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Σεραφείμ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας τρεις βαθμούς πίσω από τον Απόλλων και η αν καταφέρει να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η λογική λέει ότι θα το κάνει μέσω του θεσμού του κυπέλλου.

Παρόλα αυτά θέλουν όσο τίποτε άλλο να μας κερδίσουν γιατί ξέρουν ότι αυτό θα αποτελέσει ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την ομάδα μας. Ο ΑΠΟΕΛ δυστυχώς συχνά πυκνά δίνει αφορμές στους πικραμένους και αποτυχημένους να έχουν βάσιμες ελπίδες ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το βλέπουμε σχεδόν κάθε χρόνο κυρίως στους αγώνες όπου είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι.

Φέτος η ομάδα μας ακόμα δεν έχει κερδίσει ακόμα ντέρμπι και αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει να το πράττει. Η καλύτερη αρχή είναι αύριο έτσι ώστε οι απανταχού χοχοι να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!