Ζητούμενο η επιστροφή στην κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε στο Παραλίμνι να δείξει χαρακτήρα και να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Αεκ. Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος είναι πιο μεγάλος από ότι νομίζουν μερικοί αφού η ομάδα μας καλείται να διαχειριστεί αποτελεσματικά όχι τόσο την ποιότητα του αντιπάλου αλλά τα δικά της προβλήματα.

Οι επιστροφές παικτών με σημαντικότερη αυτή του Ντε Βινσέτι αλλά και το γεγονός ότι ο Καβενάγκι είναι ακόμα πιο έτοιμος στέλνουν το σαφέστατο μήνυμα ότι η ομάδα έχει την ποιότητα που απαιτείται για να πάρει το αποτέλεσμα. Ο περιορισμός των λαθών που κάνουν την αμυντική λειτουργία προβληματική σε αρκετούς αγώνες είναι μια άλλη παράμετρος.

Ο Κετσπάγια πήρε στην αποστολή τους Αμορίν και Μοράις και το ζητούμενο είναι αν θα τους δούμε στο αρχικό σχήμα αφού ίσως να μην κριθούν 100% έτοιμοι. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου υπάρχει και το θέμα του νεαρού Αναστασίου ο οποίος πήγε πολύ καλά στην Πράγα χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι βασικός και στο Παραλίμνι.

Τα αποτελέσματα της ΕΝΠ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές:

Αγία Νάπα – Ενπ 0-2

Ενπ – Απόλλων 0-0

Ερμής – Ενπ 2-1

Ενπ – Πάφος 2-1

Άεκ – Ενπ 2-1

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!