Ζητούμενο η κατοχή και όχι μόνο

Πρέπει να αλλάξουν πολλά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα για να πετύχουμε σκορ πρόκρισης της Τετάρτης και ένα από αυτά είναι να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει κατοχή της μπάλας με τρόπο που θα κάνει τον ΑΠΟΕΛ δημιουργικό και στο τέλος της ημέρας αποτελεσματικό.

Για αυτά και διάφορα άλλα έκανε αναφορά και ο Πετεβίνος σε δηλώσεις του στο Σούπερ Σπόρ ΦΜ:

Για τον επαναληπτικό με τη Κοπεγχάγη:

«Η ομάδα πρέπει να παρουσιάσει βελτίωση για να έρθει το αποτέλεσμα της πρόκρισης. Για να προκριθούμε θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από το παιχνίδι στη Κοπεγχάγη. Να έχουμε περισσότερη κατοχή, να είμαστε πιο κυριαρχικοί. Η εξίσωση είναι απλή αλλά έχει τη δική της περιπλοκότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται στο ΑΠΟΕΛ ξέρει το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα».

Για τα εισιτήρια του αγώνα:

«Η ροή σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται., Υπάρχουν όμως κάποιες ιδιαιτερότητες. Αυτή τη στιγμή όταν κάποιος πάει στο orangeshop, δεν μπορεί να αγοράσει εισιτήριο για τη Δυτική κερκίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξαντλήθηκαν εντελώς τα εισιτήρια για τη Δυτική. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μέχρι αύριο υπάρχουν θέσεις στη Δυτική κερκίδα που είναι κλειδωμένες και δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Αυτές οι θέσεις θα απελευθερωθούν από το απόγευμα του Σάββατου. Εφόσον δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια, τότε κάποιος θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο για τη Δυτική κερκίδα. Από τη Δευτέρα που θα ξεκινήσει η ελεύθερη προπώληση θα φανεί η πραγματική προδιάθεση για τον αριθμό των οπαδών που θα βρεθούν στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 12.000 εισιτήρια που προπωλήθηκαν, αντιλαμβάνεστε πως πάμε για ένα κατάμεστο ΓΣΠ την ερχόμενη Τετάρτη».

Για το πώς θα έρθει η πρόκριση:

«Η νοοτροπία είναι το σημείο κλειδί. Αν πάρουμε για παράδειγμα τις προηγούμενες φορές, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σε αυτό το κομμάτι το ΑΠΟΕΛ έχει επιδείξει αρκετές φορές πως μπορεί να καταφέρει στο τέλος το στόχο του. Πρέπει να λέμε όμως πως κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Πρέπει να γίνει μια υπέρβαση. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνιστικά πρέπει να γίνει υπέρβαση».

Για το κεφάλαιο ενίσχυση:

«Ο Μπερτόλιο είναι ένα όνομα που ενδιαφέρει αλλά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Για να ξέρει ο κόσμος για την προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης, η προσοχή μας τώρα είναι στο παιχνίδι με τη Κοπεγχάγη. Το σοφότερο είναι να μην φεύγουμε το μυαλό μας από εκεί που είμαστε προσηλωμένοι, στο παιχνίδι με τη Κοπεγχάγη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X