Ζητούμενο ο δημιουργικός κλεφτοπόλεμος

Σύμφωνα και με τον Κρίστιανσεν ο ΑΠΟΕΛ σε λίγες ώρες θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τους Δανούς από το να πετύχουν το στόχο τους. Ο στόχος τους δεν είναι άλλος από μια νίκη και τέτοιο σκορ που θα τους καθιστά το φαβορί για πρόκριση και θα κάνει τον επαναληπτικό λιγότερο δύσκολο. Ο τρόπος με τον οποίο θα δυσκολέψουμε την Κοπεγχάγη σχετίζεται με την αμυντική τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας.

Ο Κρίστιανσεν θέλει να είναι μια τακτική η οποία θα κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Βάντερμαν έτσι ώστε να μην επιτραπεί στους Δανούς να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές. Η σωστή κάλυψη χώρων είναι το ζητούμενο και ειναι για αυτό που θα χρειαστεί να υπάρξουν βοήθειες και από παίκτες που θεωρούνται επιθετικογενείς.

Το πιο σημαντικό στοιχείο σχετίζεται με τη δυνατότητα που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας να λειτουργήσει σωστά στην κόντρα και όποτε έχει στην κατοχή της την μπάλα. Οι Εφραίμ και Γιαννιώτας θα πρέπει να έχουν ενεργό και έντονο ρόλο όπως επίσης και οι παίκτες που θα κινούνται στον κεντρικό διάδρομο.

Μόνο έτσι δεν θα κοπούμε στα δύο και θα μπορέσει και ο Πιέρος να μπει στο παιχνίδι απασχολώντας αμυντικούς και δημιουργώντας ρήγματα που θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούν και οι υπόλοιποι.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να περιορίσει τα λάθη στο ελάχιστο έστω και αν η πίεση αναμένεται να είναι έντονη. Όπως πάντα σε τέτοιους αγώνες το πρώτο εικοσάλεπτο είναι σημαντικό οπότε δεν θα πρέπει να αιφνιδιαστούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!