Ζητούμενο η αντίδραση και βαθμοί

Η ομάδα μας στον σημερινό κρίσιμο αγώνα απέναντι στο βρώμικο από κάθε άποψη Απόλλωνα, καλείται να βγάλει αντίδραση. Τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα μας έφεραν στο -1 από την κορυφή και ο κίνδυνος να μπούμε στα play offs με ακόμα χειρότερα βαθμολογικά δεδομένα είναι ορατός.

Ο έξι φορές πρωταθλητής πρέπει να βρει τον τρόπο να φύγει από το Τσίρειο με τους βαθμούς της νίκης, όσο και αν οι άπειροι από την πίεση του πρωταθλητισμού είναι περισσότεροι από ποτέ στον Αρχάγγελο.

Ο συγκρουσιακός Τραμετσάνι καλείται (αν δεν το έχει κάνει θα έχουμε πρόβλημα) να συσπειρώσει τους πάντες και να λειτουργήσει το κοινό καλό ή και συμφέρον για όσους το βλέπουν πιο ωμά.

Η παλιοσειρά καλείται να βγει μπροστά και εννοείται ότι για να συμβεί αυτό οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να αγωνιστούν. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η συμμετοχή του Βούρου κρίνεται απαραίτητη και καθοριστική αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε θέματα.

Ο κόσμος ή καλύτερα οι άξιοι 1300 που θα βρεθούν στο Τσίρειο αντιλαμβάνονται τη σημασία και τις προεκτάσεις τους αγώνα και θα δώσουν τη δική τους ώθηση.

Αυτοί όμως που θα κρίνουν τον αγώνα είναι οι παίκτες με την ενέργεια, ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!