Ζητούμενο η αποφυγή του οικονομικού κραχ

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ ήταν κάτι παραπάνω από οριακή και προ κορωνοϊού οπότε οι κοσμογονικές αλλαγές που φέρνει σε όλους η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο σημαντικές για την ομάδα μας. Ο ελλειμματικός φετινός προϋπολογισμός παρά τη συμμετοχή σε ομίλους θα έφερνε τη διοίκηση ενώπιων καθοριστικών αποφάσεων οι οποίες πλέον είναι μονόδρομος.

Η κατάσταση είναι τέτοια που τυχόν επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα σημαίνει ένα επιπλέον κόστος για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ που υπολογίζεται κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βρεθεί σύντομα.

Δεν πρέπει να ξενίζει λοιπόν η άποψη και προτίμηση να μην επαναρχίσουν οι φετινές υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι παίκτες παρουσιάζονται άκαμπτοι στο ενδεχόμενο μειώσεων.

Μειώσεις όμως που πρέπει να θεωρούνται δραστικές και ενόψει της νέας χρονιάς αφού τα έσοδα θα είναι λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά. Από οικονομική άποψη θεωρείται θετικό ότι είμαστε φορτωμένοι από δανεικούς που δεν πρόκειται να συνεχίσουν αλλά οι μειώσεις πρέπει να αφορούν και παίκτες που έχουν συμβόλαιο και του χρόνου. Ο Ντε Βινσέτι είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X