Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του

Ο Απόλλων πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι πλέον στο -5. Οι απαισιόδοξοι στην ομάδα της Λεμεσού άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό που τους απασχολεί είναι να μην χάσουν και τη δεύτερη θέση. Είναι όμως όλοι αποφασισμένοι και το δείχνουν να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Παρά τα εις βάρος τους δεδομένα ξέρουν ότι με μια νίκη το Σάββατο στον μεταξύ μας αγώνα θα αλλάξουν πολλά. Το +2 θα είναι ανατρέψιμο ενώ και η ψυχολογία θα αλλάξει. Είναι για αυτό που η διοίκηση του Απόλλωνα επιχειρεί μεθοδικά να δημιουργήσει τρομοκρατικό κλίμα το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο. Η πρώτη κίνηση έγινε με το να αναδειχθεί ότι η ομάδα μας θα λάβει μόνο το 10% των εισιτηρίων που θα εκδοθούν. Παράλληλα υπήρξε η ανακοίνωση με την οποία ο Κίρζης προσπαθεί να βάλει πίεση στο διαιτητή του μεταξύ μας αλλά και με την οποία επιχειρεί να φανατίσει τους οπαδούς του Απόλλωνα προσπαθώντας να τους πείσει ότι έχουν την καλύτερα ομάδα αλλά είναι κατατρεγμένη.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους της δικής μας ομάδας. Ο εφησυχασμός θα αποδειχτεί καταστροφικός. Δυστυχώς για τον Φινκ και τους παίκτες στοιχεία εφησυχασμού παρατηρήθηκαν και στον αγώνα με την Ομόνοια και είναι για αυτό που υπάρχει προβληματισμός για την όλη παρουσία της ομάδας.

Από σήμερα επαναρχίζουν οι προπονήσεις και τους περιμένει όλους πολύ δουλειά ενόψει του αγώνα στον οποίο πρέπει να δείξουμε κάτι περισσότερο από χαρακτήρα πρωταθλητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!