Άσκοπη φασαρία

Ως θεωρητική κρίνεται η πρόταση του Ποταμίτη για να αναλάβει το σωματείο την ευθύνη της εταιρείας με τον Ποταμίτη μάλιστα να δηλώνει ότι δεν θα υποβάλει κανένα από τα μέλη του δ.σ του σωματείου υποψηφιότητα. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο έκανε αναφορά για τη σημασία της ομαλής συνέχειας και πως αυτή μπορεί να γίνει εφικτή μόνο με το να αναλάβει το σωματείο της ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τη συνέλευση οπότε όλη η φασαρία που έγινε ήταν άσκοπη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ποταμίτης:

Τα 34 άτομα που αναφέρομαι είναι οι 34 διοικητικοί παράγοντες που λειτουργούν όλα τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ, πλην του ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει και θέσαμε εαυτό στη διάθεση των μετόχων για να επεκτείνουμε την οργάνωση και το πλάνο και στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να υπάρξει μία ομαλή συνέχεια, γιατί είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είμαστε ενόψει μίας μετεγγραφικής περιόδου και ούτε υπάρχει χρόνος για μελέτη και ανασκόπηση για κάποιους καινούργιους που είναι έτοιμοι να μπουν μέσα. Η χρονική συγκυρία δεν μας παίρνει για άλλα πειράματα. Πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε. Θεωρούμε ότι στα μέσα της σεζόν δεν μπορούν να γίνουν αυτές οι αλλαγές, ανέφερε αρχικά ο κύριος Ποταμίτης και ακολούθως πρόσθεσε:

Εδώ δεν γίνεται κάθε Μάιο αυτό. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια ομαλή συνέχεια, δεν χρειάζονται αλλαγές. Αυτή τη χρονική περίοδο χρειάζονται άμεσες λύσεις. Για μένα έχουμε ήδη καθυστερήσει. Γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα και μπορεί να διορθωθεί. Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν και σε… νεκρή περίοδο. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις αγωνιστικά την ομάδα. Ο μόνος στόχος που μπορεί να έχει το ΑΠΟΕΛ είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να γίνουν άμεσα κάποιες διορθωτικές κινήσεις και ξεκινώντας από τον Ιανουάριο το ΑΠΟΕΛ να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα.

Με ικανοποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν και νέοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ. Το ποδόσφαιρο έχει τις ιδιαιτερότητές του τις οποίες πρέπει να προσέξεις και χρειάζεται σημαντική εμπειρία. Το θέμα των μετοχών είναι άλλο κομμάτι το οποίο κάποια στιγμή πρέπει όλοι στο ΑΠΟΕΛ να το δούμε. Ακούσαμε και την παρουσίαση του συνδυασμού του κυρίου Πετρίδη. Εμείς είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε το πλάνο μας και τη λειτουργία που ξεκίνησε μέχρι και το Μάιο για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και ακολούθως να έρθει κάποιος για να αναλάβει. Αυτό είναι πιο ορθολογικό και πιο σοφό.

Eμείς δεν είπαμε ποτέ ότι θα υποβάλουμε υποψηφιότητα. Εμείς σαν σωματείο ΑΠΟΕΛ είπαμε ότι εάν γίνει αποδεκτό από τους μετόχους να αναλάβουμε τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος τότε καλώς, τότε αν όχι συνεχίζουμε ως έχουμε και δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση και σε εκλογική διαδικασία. Εμείς έχουμε αναφέρει τι μπορούμε να κάνουμε και ξέρουμε πώς προχωρούμε αν αύριο για παράδειγμα μας δοθεί εντολή και νας φέρουμε εις πέρας το έργο μας.

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!