Έγινε το αναμενόμενο

Μια διοικητική εκκρεμότητα που απασχολούσε λίγους και κυρίως τον πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου έκλεισε σήμερα με τον αναμενόμενο τρόπο, αφού ο Πρόδρομος Πετρίδης υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Ο Πετρίδης απέστειλε πριν από λίγο σχετική επιστολή στα γραφεία της εταιρείας με την οποία ενημερώνει τον πρόεδρο για την απόφαση του, χωρίς όμως να μπαίνει στη διαδικασία να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Η εξέλιξη δεν ξενίζει όσους ασχολούνται με το θέμα αφού είχε γίνει ξεκάθαρο ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν επιθυμήσουμε τη συμμετοχή του πρώην πρόεδρου και νυν μεγαλομετόχου στο συμβούλιο του, έστω και αν για λόγους τακτικής και όχι μόνον δεν το είπε ποτέ δημόσια. Ο Πετρίδης με τη σειρά του «πλήρωσε» τους δικούς του λανθασμένους χειρισμούς που είχαν να κάνουν με τον τρόπο που υπέβαλε υποψηφιότητα, μη ενημερώνοντας έγκαιρα τον Ερωτοκρίτου αλλά και ταυτιζόμενος με τον Κυριάκο Ζιβανάρη.

Με την εξέλιξη αυτή το συμβούλιο και κυρίως η εκτελεστική επιτροπή που κρατά την πίττα και το μαχαίρι μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της αφού κάποιοι προέβαλλαν ως πρόβλημα την παρουσία του Πετρίδη, έστω και αν δεν έδωσε το παρών του σε καμία συνεδρία από την ημέρα που είχε εκλεγεί.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί με πρώτο και καλύτερο τον αυριανό αγώνα, οπότε το δικό μας σχόλιο είναι ότι οι ίντριγκες και οι προστριβές μεταξύ μετόχων θα πρέπει να περιοριστούν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!