Από εμάς εξαρτάται

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Σλόβαν – Σένικα μπόρεσαν να σχηματίσουν μια πρώτη και ίσως καλή άποψη για τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας. Το συμπέρασμα που βγάλαμε επιβεβαιώνει τις αρχικές μας εκτιμήσεις, ότι πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο από το οποίο ξεχωρίζουν 2-3 ποδοσφαιριστές. Τα όσα είδαμε από το γήπεδο, τον κόσμο αλλά και την ίδια την ομάδα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η απόδοση του ΑΠΟΕΛ θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση. Η Σλόβαν κέρδισε την περσινή δευτεραθλήτρια με 3-2 με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εμάς είναι η αγωνιστική της συμπεριφορά. Τα σημεία που χρίζουν αναφοράς είναι τα εξής:

– Πρόκειται για μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο το οποίο περιστρέφεται γύρω από τον Μιλίνκοβιτς που είναι ο παίκτης που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στον οργανωτικό τομέα. Για κάποιο λόγο οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες τους έβγαιναν από την αριστερή πλευρά. – Η μεσοεπιθετική της γραμμή είναι το μεγάλο της όπλο αφού πέραν του Μιλίνκοβιτς ξεχωρίζει και ο Σέπο ο οποίος όμως δεν σκόραρε κάτι ασυνήθιστο.- Έχουν γερά πνευμόνια όχι μόνο γιατί είναι νεαρή ομάδα αλλά και λόγω του ότι έχουν αγώνες στα πόδια τους. Φαίνεται επίσης να έχουν καλή τεχνική κατάρτιση.- Είναι ιδιαίτερα άνετοι στο να δοκιμάσουν μακρινά σουτ, τα οποία στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι εντός στόχου.- Η έδρα τους θύμιζε εκκλησία και ο κόσμος στο γήπεδο ήταν λίγος.

Σίγουρα το μπλοκάκι του Έρακ ο οποίος ήταν στο γήπεδο θα περιλαμβάνει πολύ περισσότερες παρατηρήσεις και πιο εμπεριστατωμένες. Ο Γιοβάνοβιτς με τη σειρά του παρακολούθησε ψες τον αγώνα από την τηλεόραση και αν είδε κάποια νέα στοιχεία που χρίζουν αναφοράς θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!