‘Έσο έτοιμοι

Οι εγχώριες υποχρεώσεις μπορούν να περιμένουν αφού ο ΑΠΌΕΛ ως μία εκ των καλυτέρων 32 ομάδων της Ευρώπης ετοιμάζεται για τους ομίλους του Champions League. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τη Ζενίτ είναι δεδομένος αλλά η ομάδα μας θα δώσει και αυτή τη φορά όλες τις δυνάμεις της με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Η αποκρυπτογράφηση της Ζενίτ ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση και του αγώνα της με την Λοκομοτίβ ενώ μέρος της χτεσινή προπόνησης αναλώθηκε και στην ανάλυση του αντιπάλου μας. Όπως παραδέχονται όλοι η Ζενίτ είναι το φαβορί αλλά οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς με τη συμπαράσταση όλων μας θα το παλέψουν. Η σύγκριση οικονομικών και αγωνιστικών μεγεθών είναι συντριπτικά υπέρ της ρωσικής ομάδας αλλά αυτό δεν μπορεί να τους δώσει τη νίκη. Η εκ των πρωτοπόρων του ρωσικού πρωταθλήματος έρχεται σήμερα στην Κύπρο με πληγωμένο το γόητρο της μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ με 4-2. Ο Σπαλέτι δηλώνει ότι η ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν μια παρένθεση και πως οι παίκτες του δεν σκέφτονταν τον μεταξύ μας αγώνα. Είναι για αυτό που το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρασυρθούμε από την ήττα της Ζενίτ. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ευχαρίστηση όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στη χτεσινή προπόνηση γεγονός που του δίνει το μάξιμουμ των επιλογών. Ο Χιώτης συμμετείχε κανονικά κάτι που αν συμβεί και σήμερα σημαίνει ότι μάλλον θα είναι αυτός που θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Έτοιμος θεωρείται και ο Κακά αλλά χωρίς αγώνες στα πόδια του γεγονός που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες να τον δούμε δίπλα από τον Ζόρζε.

Μια άλλη θετική εξέλιξη αφορά τον Ατόρνο ο οποίος έδειξε και στο διάστημα που αγωνίστηκε με την Αλκή ότι είναι πανέτοιμος. Η λογική λέει ότι Πουρσαϊτίδης και Τρισκόφσκι που πήραν ανάσες στον αγώνα πρωταθλήματος θα επανέλθουν αλλά έχουμε ώρες μπροστά μας για να προβλέψουμε το πλάνο του Γιοβάνοβιτς.

Θα υπάρξουν μονά εισιτήρια;Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει εκατοντάδες οπαδούς  μας, κυρίως φοιτητές που θα βρίσκονται στην Κύπρο μόνο για τον πρώτο αγώνα. Η προπώληση των πακέτων είναι στις 16500 περίπου χιλιάδες έχουν μείνει λίγο περισσότερα από 1500 εισιτήρια για τη Βόρεια και η πρόβλεψη μας είναι ότι μερικές εκατοντάδες θα διατεθούν ως μονά. Το πότε και που είναι κάτι που θα πρέπει να αναμένουν όσοι το ρισκάρουν αφού η διοίκηση θέλει για ευνόητους λόγους να διαθέσει όσα περισσότερα γίνεται ως πακέτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!