Έχουν και παράπονο!

Η Αελ έδειξε χαρακτηριστικά μικρής ομάδας κάνοντας καθυστέρηση από το πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου ενώ οι περισσότεροι παίκτες τους επιστράτευσαν θεμιτά και αθέμητα μέσα προκειμένου να επιστρέψουν στη Λεμεσό με το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά ο Πλουτής είχε το θράσος να μιλήσει για το νόμο του ΓΣΠ επειδή η Αελ έμεινε απόλτυτα δικαιολογημένα με δέκα παίκτες. Ο Αναστασίου πολύ σωστά επίσης έδωσε ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας και ήταν σωστός στις σημαντικές του αποφάσεις αφού δεν έκανε τη χάρη να δείξει κάρτα στον Ολιβέιρα σε θέατρο του Ορλάντο Σα. Όσο για 2-3 φαουλ που έγιναν και δεν δόθηκαν είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να απασχολεί σε ένα ντέρμπι κορυφής.

Η τακτική της Αελ πρέπει να προβληματίσει αφού ο φόβος της ανάκαμψης του ΑΠΟΕΛ οδηγεί τους βασικούς μας αντιπάλους σε αβάσιμες υπερβολές στην προσπάθεια τους να κερδίσουν εντυπώσεις.

Οι δηλώσεις του Πλουτή Αβραάμ:

Ίσχυσε ο νόμος του ΓΣΠ που λέει ότι όποια ομάδα έρχεται εδώ, πρέπει να τελειώνει με δέκα παίκτες. Επίσης, απαγορεύεται η γηπεδούχος ομάδα να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Κάποιους παίκτες άλλων ομάδων, φαίνεται λόγω ονόματος τους σέβονται περισσότερο οι διαιτητές. Έχουμε και εμείς μεγάλους παίκτες.

Σε ερώτηση για να κάνει πιο συγκεκριμένο αυτό που είπε: Θα το αφήσω για εσάς αυτό. Κάποιους παίκτες άλλων ομάδων, τους σέβονται περισσότερο από τους δικούς μας. Θα μπορούσαμε να παίζουμε με παίκτη περισσότερο, αλλά παίξαμε με παίκτη λιγότερο.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!