Έχουν πρόβλημα στο αριστερό άκρο

Επειδή οι Δανοί δεν θα αυτοκτονήσουν μέσω απεργίας θα ασχοληθούμε με κάτι πιο ουσιαστικό και ενδιαφέρον όσον αφορά την Άαλμποργκ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του προπονητή της η απώλεια του Jakob Ahlmann προκαλεί μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της αμυντική γραμμής που δύσκολα θα μπορέσει να αναπληρωθεί. Ο 20χρονός Δανός δεν ήταν απλά βασικός αλλά ένας από τους καλύτερους παίκτης της Άαλμποργκ την περσινή χρονιά και ο τραυματισμός του στερεί από την ομάδα έναν παίκτη που έδινε λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Το ενδεχόμενο μεταγραφής θεωρείται απομακρυσμένο και οι εσωτερικές λύσεις δεν είναι επιπέδου Ahlmann κάτι που παραδέχεται και ο προπονητής τους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να καλυφθεί το κενό από τον Kristensen που τις τελευταίες εβδομάδες αγωνίζεται στο δεξί άκρο λόγω της απουσίας του επίσης τραυματία Dalsgaard, ο οποίος όμως βρίσκεται σε πορεία επανόδου. Όταν λοιπόν κριθεί έτοιμος ο Dalsgaard θα μπορέσει να γίνει αυτή η εσωτερική μετακίνηση κάτι που θεωρείται απομακρυσμένο ενόψει του πρώτου μας αγώνα.

Το θέμα με το αριστερό και γενικότερα όλα όσα αφορούν τα συν και τα πλην της Άαλμποργκ θα πρέπει να αξιολογηθούν όπως πρέπει από τον Δώνη και τους συνεργάτες του έτσι ώστε να πάμε στη Δανία άψογα προετοιμασμένοι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!