Ίσως να μην αρκεί το πάθος

Η μέρα του πιο καθοριστικού αγώνα της φετινής χρονιάς πλησιάζει και μαζί της ανεβαίνει και η αδρεναλίνη. Αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει την Αεκ μάλλον θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα που τόσο θέλουν όλοι στην ομάδα μας. Το πάθος είναι όπως πάντα ένα καθοριστικό στοιχείο για την έκβαση του αγώνα και σωστά αναδεικνύεται από όλους η ανάγκη να το θέλουμε παραπάνω από τους μάντηες. Ο κόσμος στις κερκίδες αλλά και οι παίκτες στο γήπεδο πρέπει να ξεχειλίζουν από τη θέληση για τη νίκη. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε όμως ότι απαιτούνται και άλλα πράγματα. Το καθαρό μυαλό και η καλή απόδοση είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία και μάλλον απαραίτητα..

Είναι για αυτό που ο Μαντούκα και οι υπόλοιποι θα πρέπει να δουλέψουν και σε αυτό τον τομέα. Η Αεκ διαθέτει ένα ικανότατο σύνολο που απέδειξε ότι μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα. Η ακτινογραφία της Αεκ δείχνει ότι πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να περιοριστούν στο ελάχιστο ή και πλήρως οι Βάντερ και Μοντειρο από τους οποίους περνά η επιθετική ανάπτυξη.

Η μάχη στο κέντρο θα κρίνει πολλά και είναι για αυτό που η απόδοση του Μοράις και όποιου αγωνιστεί δίπλα του θα κρίνει επίσης πολλά.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η τακτική και η ικανότητα των παικτών μας να κάνουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο θα είναι εξίσου σημαντική με το πάθος που θα πρέπει να έχουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!