Ακόμα 800 χιλιάρικα

Είναι πολλά τα εκατομμύρια και η σούμα μεγαλώνει αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι δεν θα χάσουν το λογαριασμό! Η ψεσινή πρώτη νίκη της ομάδας μας πέραν της πρωτιάς στη βαθμολογία και το μπάμ που έκανε στην Ευρώπη έφερε στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ. Είναι το γνωστό πριμ νίκης με το οποίο η Ουεφα επιχειρεί να δώσει κίνητρα στις ομάδες και για τα μεγέθη της ομάδας πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό. Αν βοηθούν κάποιες συγκρίσεις αρκεί να πούμε ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια και στους 3 αγώνες θα ανέρχονται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.  Με αυτά τα δεδομένα εάν συνεχιστεί η βαθμολογική συγκομιδή θα φέρει στα ταμεία της ομάδας μας τρελά λεφτά. Όπως αναφέρει και στη στήλη του ο Εν Ψυχρώ ένα ποσοστό της τάξης του 40% θα παραμείνει στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία υπό μορφή πριμ για το νέο τους άθλο. Αυτό σημαίνει ότι από τη χτεσινή νίκη στα ταμεία της εταιρείας θα μπουν 500 περίπου χιλιάδες ευρώ.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έφερα στα ταμεία της ομάδας την τελευταία τριετία 25 περίπου εκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για ένα ασύλληπτο για τα κυπριακά δεδομένα ποσό που αναγκάζει τους διοικούντες να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί στο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων.

Η εντυπωσιακή σούμα τους στέλλει επίσης το μήνυμα ότι η επένδυση και η υλοποίηση των εισηγήσεων Γιοβάνοβιτς  μόνο σε καλό μπορεί να τους βγει. Ακόμα και η υπέρβαση που έγινε με τις τρεις τελευταίες μεταγραφές με το συνολικό κόστος να πλησιάζει τις 800 χιλιάδες ευρώ είναι κάτι που επιβαλλόταν προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που εντοπιστήκαν.

Παρόλο που όλοι κάνουν όνειρα για πρόκριση στους 16 είναι η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος που θα μας φέρει και του χρόνου εδώ που είμαστε σήμερα…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!