Αλυσιδωτές αλλαγές

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΕΛ Vs ΕΡΜΗΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:00

Η αναβολή που φήμες θέλουν και τον Εθνικό όχι μόνο να την επιδίωξε αλλά και να φρόντισε για αυτή, δημιουργούν αλυσιδωτές αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας και όχι μόνο. Καταρχήν το αίτημα μας για διεξαγωγή του αγώνα σήμερα δεν έγινε δεκτό και ο επαναληπτικός αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ερμή που είναι ορισμένος για το βράδυ της Δευτέρας θα πρέπει να μετατεθεί για το Σαββατοκύριακο, με πιθανότερη μέρα διεξαγωγής το Σάββατο. Όλα αυτά αναμένεται να επιβεβαιωθούν σήμερα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι για ευνόητους λόγους η διοίκηση μας ζητά από την ΚΟΠ αναβολή της σημερινής κλήρωσης της προημιτελικής φάσης.

Κατά τα άλλα το highlight της χτεσινής μέρας ήταν η ανακοίνωση της δεύτερης μεταγραφής. Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος ήταν το θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς με πολλούς να προσπαθούν να τον θυμηθούν όταν αυτός αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Την αρχική διστακτικότητα του κόσμου διαδέχτηκαν τα σχόλια πρώην συμπαικτών του που τον σκιαγραφούσαν με τα πιο θετικά σχόλια και τώρα όλοι περιμένουν να τον δουν αγωνιζόμενο για να αποκτήσουν άποψη. Αυτό πάντως δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει αφού ο Κουτσόπουλος θεωρείται έτοιμος, οπότε η έννοια όλων μας για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να κριθεί έτοιμος δε φαίνεται να υφίσταται.

Πλέον η προσπάθεια στρέφεται στην ολοκλήρωση και τρίτης μεταγραφής έτσι ώστε να κλείσει ιδανικά και βάση του αρχικού πλάνου το κεφάλαιο ενίσχυσης. Το ενδιαφέρον για Φερναντές και Κλειτον δείχνει ότι η ανάγκη για απόκτηση ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες είναι κάτι που θα ήθελε ο προπονητής. Σε αυτό συνηγορεί και η μέχρι στιγμής συνεισφορά του Μάριο Μπρέσκα οπότε αναμένουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!