Αμετανόητος ο Σέρτζιο

Με το δικό του έστω και έμμεσο τρόπο ο Πάολο Σέρτζιο εμφανίστηκε να μην αντιλαμβάνεται τη ζημιά που έκανε στην εικόνα του ΑΠΟΕΛ με τη χειρονομία του προς τον διαιτητή του αγώνα με την Μάριμπορ. Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για το Σουπερ Καπ ο Σέρτζιο είπε από την μια ότι δεν νιώθει περήφανος από την άλλη όμως επικαλέστηκε την ανάγκης προστασίας των παικτών, της ομάδας, της διοίκησης και των οπαδών. Από τη στιγμή που και η  διοίκηση Ερωτοκρίτου θεωρεί την ενέργεια-χειρονομία του Σέρτζιο κατακριτέα, θα πρέπει να καθοριστεί πότε, πως και ποιος έχει ευθύνη να προστατεύει τον σύλλογο. Είναι προφανές ότι το να καυλιάζει ο προπονητής οποιονδήποτε δεν εντάσσεται στα πλαίσια προστασίας τους συλλόγου.

Πέραν του ότι αυτό πλήττει την εικόνα της ομάδας είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και πρακτικές αρνητικές συνέπειες με την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Πορτογάλο προπονητή. Όπως είναι γνωστό το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο αφού ούτε ο Ντα Κρούζ μπορεί να κάτσει στο πάγκο της ομάδας μας.

Όπως έχουμε πει ξανά ο Σέρτζιο είναι γνωστός για τις εκάστοτε παρορμητικές του αντιδράσεις αλλά θα πρέπει να έχει τον απαιτούμενο αυτοέλεγχο, για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Η τοποθέτηση του Σέρτζιο για τη χειρονομία προς τον διαιτητή:

Είμαστε απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, μετά από δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είναι άδικος ο αποκλεισμός μας. Παίξαμε καλά τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας. Όσον αφορά την αντίδρασή μου, δεν είμαι περήφανος. Ήταν μία αντίδραση μετά την αποβολή μου, γιατί ένιωθα εκείνη τη στιγμή δεν ετύγχανε σεβασμού το ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν μία αντίδραση που έδειχνε την απογοήτευση που ένιωθα.

Επαναλαμβάνω, δεν είμαι περήφανος. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και δεν είμαι τέλειος. Δεν με ενδιαφέρει, όμως, καθόλου η δική μου εικόνα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπαίνω μπροστά και να προστατεύω τους παίκτες μου, την ομάδα, τη διοίκηση και τους ΑΠΟΕΛίστες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!