Ανέφικτο τοκρυφτούλι

Μπορεί οι προπονητές να επιδιώκουν τον αιφνιδιασμό όσον αφορά θέματα τακτικής και παικτών πάνω στους οποίους θα στηριχτούν αλλά η αναμέτρηση με την Παρτιζάν δύσκολα θα έχει αυτά τα στοιχεία. Και οι δυο προπονητές φαίνεται να γνωρίζουν τα αντίπαλα ρόστερ ενώ τα στοιχεία που συλλέγουν καθημερινά εμπλουτίζουν την όλη ενημέρωση. Οι μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν τόσο στην ομάδα μας όσο στην Παρτιζάν είναι λίγες και όλα συνηγορούν ότι οι παίκτες που αγωνίζονταν και πέρσι στις δυο ομάδες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο.

Μπορεί λοιπόν κάποιοι να θεωρούν ότι ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να θολώσει τα νερά με την εντεκάδα που παρέταξε στον αγώνα με τη Στρειμούρ, συμπατριώτης του όμως τεχνικός της Παρτιζάν γνωρίζει ότι θα δει ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη  Τετάρτη. Οι πληροφοριοδότες της Παρτιζάν στην Κύπρο λένε χαρακτηριστικά ότι ίσως να είναι πιο αντιπροσωπευτικά τα περσινά παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τους παίκτες που πρέπει να προσεχθούν.

Αυτό έχει μια δόση αλήθειας αφού από τις τότε εντεκάδες που προτίμησε ο προπονητής μας θα υπάρξουν οι αλλαγές που προκύπτουν λόγω της αποχώρησης των Σεγκιρί, Φλορέα και Χρίστου. Μπορεί λοιπόν να είδαμε στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τη Στρειμουρ τους τρεις νεοαποκτηθέντες αλλά θεωρείται απίθανο αυτό να επαναληφθεί και με την Παρτιζάν.

Με αυτά τα δεδομένα ο Σιγκόρα δεν αναμένεται να είναι καν στην αποστολή αφού παρόλο που μέχρι τότε θα έχει προλάβει αρκετές προπονήσεις η προσαρμογή του δεν κρίνεται ότι επιτρέπει να υπολογίζεται σοβαρά. Πληρώνουμε έστω και αν κάποιοι δε θέλουν να το παραδεχτούν την καθυστέρηση που υπήρξε έστω και αν οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!