Ανακοίνωση για Ορλάντο Σα

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση της τα χώνει με τρόπο στον Ορλάντο Σα και την Αελ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ καταδικάζει απερίφραστα τις απρεπείς χειρονομίες του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ορλαντο Σα τις οποίες δυστυχώς ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς της δέκτες. Είναι απαράδεκτο προικισμένοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν ινδάλματα για νέα παιδιά να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο προκαλώντας ωμά τους οπαδούς της ομάδας μας τους οποίους συγχαίρουμε για την ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση τους.

Μια μεγάλη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ δεν θεώρησε ορθό να προβεί σε σχολιασμό του συμβάντος αυτού μετά το πέρας του αγώνα σεβόμενη την υπέρτατη ανάγκη της διατήρησης της τάξης και της ηρεμίας κατά την αποχώρηση των οπαδών από το στάδιο. Περαιτέρω, αποφύγαμε τον σχολιασμό οποιωνδήποτε διαιτητικών αποφάσεων σύμφωνα με την εκπεφρασμένη πρόθεση μας ως νέα διοίκηση. Μετά λύπης μας παρακολουθήσαμε δηλώσεις εκπροσώπων της ΑΕΛ περί νόμου του ΓΣΠ σε μια προφανή προσπάθεια στρέβλωσης της πραγματικότητας όπως αυτή αποκαταστάθηκε από όλους τους καλόπιστους ανεξάρτητους σχολιαστές διαιτησίας. Δεν θα υπεισέλθουμε σε μια τέτοια διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων που σκοπό έχει τον επηρεασμό των ισορροπιών στους επερχόμενους αγώνες κυπέλλου. Κάνουμε έκκληση όπως αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και δηλώσεις που δεν συνάδουν με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!