Ανανέωσαν οι Σέρτζιο και Βινίσιους

Το δρόμο τους άρχισαν να παίρνουν οι ανανεώσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Πρώτοι τον χορό άνοιξαν οι Σέρτζιο και Βινίσιους με τους οποίους υπήρξε συμφωνία εδώ και μέρες αλλά είχε απομείνει το τυπικό μέρος το οποίο δόθηκε σήμερα όποτε και βγήκε επίσημη ανακοίνωση. Η συμφωνία με τους δύο παίκτες έχει διετή διάρκεια. Οι Σέρτζιο και Βινίσιους δήλωσαν τα ακόλουθα στο επίσημο site>

Mario Sergio

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει και εκτίμα την αγωνιστική μου αξία. Νιώθω πολύ όμορφα στον ΑΠΟΕΛ και οι πρωταγωνιστικοί του στόχοι συνάδουν με τους δικούς μου, άρα η μεταξύ μας επέκταση της συνεργασίας προέκυψε πολύ εύκολα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε και το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Vinicius

Νιώθω πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση. Η συμφωνία  για μένα ήταν εύκολη. Μου αρέσει εδώ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πρωταγωνιστεί κάτι που επιθυμώ και εγώ ως ποδοσφαιριστής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!