Ανατροπή δεδομένων

Είναι γνωστό το άγχος των οπαδών μας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου το οποίο δεν βασίζεται μόνο στις κινήσεις της δικής μας ομάδας. Στις αρχές της εβδομάδας για παράδειγμα η απόφαση του εκδιωγμένου από τον ΑΠΟΕΛ Σιέρινταν να συνεχίσει στην Ομόνοια έφερε μια παγωμάρα και απογοήτευση σε κάποιους οπαδούς μας. Μέρος αυτής της απογοήτευση υπήρχε γιατί η ομάδα μας δεν είχε κλείσει πολλές από τις μεταγραφικές της εκκρεμότητες. Η συνέχεια όμως έφερε την ανακοίνωση της απόκτησης του Κοντίνα ενώ εκκρεμεί και αυτή του Στίλιτς. Από χτες που έγινε γνωστό ότι ο Βόσνιος ουσιαστικά είναι κλειστός οι οπαδοί μας άλλαξαν διάθεση. Τα χαμόγελα και η άποψη ότι φέτος θα δούμε έναν πιο ισχυρό ΑΠΟΕΛ είναι έντονη.

Η μεθοδικότητα με την οποία κινούνται οι υπεύθυνοι έστω και αν ο Ιούνιος δεν θεωρείται ο πιο εύκολος μήνας για να έρθουν αξιόλογοι παίκτες είναι αυτό που δημιουργεί αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Η ανατροπή των δεδομένων λοιπόν όσον αφορά τη ψυχολογία των οπαδών μας είναι ξεκάθαρη έστω και αν οι πάντες κρίνονται στο γήπεδο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!