Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Χτες γράφαμε για έντονο προβληματισμό για τους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς κάνοντας και την ευχή να μην επηρεαστούν άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Η χτεσινή μέρα επιφύλασσε δυσάρεστα νέα αφού ο Ζε Κάρλος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για ένα δεκαήμερο στην καλύτερη περίπτωση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος χάνει τους επόμενους τρεις αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου ημιτελικού. Δεδομένης και της απουσία του Χαραλαμπίδη, της ανετοιμότητας των Σεγκιρί και Κόντη μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλοι τραυματισμοί δεν μπορεί να αποκλειστεί.

>

Όλα συνηγορούν ότι η προσπάθεια της ομάδας μας να βρεθεί στον τελικό θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από παίκτες και τεχνική ηγεσία…

Το μπάτζετ καθορίζει τις μεταγραφές
Επειδή σημαντική μερίδα οπαδών μας άρχισαν ήδη να αγωνιούν και να αγχώνονται διαβάζοντας καθημερινά τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται οι βασικοί μας αντίπαλοι, είμαστε αναγκασμένοι να τους συστήσουμε ψυχραιμία και υπομονή. Είναι ξεκάθαρο ότι Ανόρθωση και Ομόνοια είναι διαθετημένες να δαπανήσουν πολύ περισσότερα χρήματα από ότι εμείς αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να τους καταστήσει ισχυρότερους.

Είναι αλήθεια ότι όσο περισσότερα χρήματα διαθέσει η οποιαδήποτε ομάδα, αυξάνονται και οι πιθανότητες να πετύχει στις μεταγραφές της. Η διοίκηση Ζιβανάρη και η επιτροπή προγραμματισμό γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα και η υπόσχεση τους ότι έμαθαν από τα πολλά λάθη του παρελθόντος είναι προς το παρών αρκετά καθυσηχαστική.

Η περίπτωση Παπαθανασίου
Παρόλο που ο παίκτης υπόγραψε το σχετικό συμβόλαιο τη Δευτέρα η μεταγραφή του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί της διοίκησης έχουν δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα μας γεγονός που δείχνει ότι σε κάποια σημαντικά θέματα εξακολουθούμε να είμαστε αδιόρθωτοι.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι νεότερα o εκτός από το ότι ο Μάριος Λούκα θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του kerkida . net έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ. Αυτό εξυπακούει ότι ελάχιστα μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω τους στους εναπομείναντες αγώνες αφού οι έννοιες του θα είναι άλλες.

Κύπελο με Αγία Νάπα
Σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Αγία Νάπα σε έναν αγώνα τυπικής διαδικασίας όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παγκίτες σε μια προσπάθεια να ξεκουράσει τους βασικούς και να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας όσων αγωνιστούν.

_______________________________________________________

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Κάλεσμα στον κόσμο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!