Ανεξεταστέοι

Αυτό είναι το πόρισμα που βγαίνει από τα όσα είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στο ΓΣΠ. Δεν ξεχνάμε το σημαντικό σερί των εφτά νικών αλλά δεν μπορούμε να μην προβληματιστούμε για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε. Η διοίκηση που ανέλαβε τη ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, η τεχνική ηγεσία που κατάστρωσε πλάνο νίκης αλλά και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να κάνουν πράξη τα λόγια απέτυχαν. Το μεγάλο μερίδιο ευθύνης ανήκει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς του οποίου τα ρίσκα ήταν υπερβολικά και αχρείαστα. Δεν ξεχνάμε την προκλητική και σκόπιμη διαιτησία αλλά και τις προεκτάσεις για την οποία γίνεται ειδική αναφορά στη στήλη Ακροβολιστής. Επειδή όμως η επόμενη πενταετία θα είναι γεμάτη τέτοιες και πολλά άλλα καλούμαστε να φροντίζουμε πρωτίστως για αυτά που εξαρτώνται από εμάς και μόνον.

Η χρησιμοποίηση του Μοραίς σε έναν τέτοιο αγώνα ήταν ποδοσφαιρικό έγκλημα αφού ο άνθρωπος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η πιο αποτυχημένη τρανταχτή μεταγραφή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το να μείνουν στον πάγκο οι Ζε Κάρλος και Μαχλάς ενώ ολόκληρη την εβδομάδα επιβεβαιωνόταν η πλήρης ετοιμότητα τους αποδείχτηκε λανθασμένη αφού στέρησε από την ομάδα την δυνατότητα να είναι απαιτητική και απειλητική. Ο Φλορέα παρά το ότι είναι ο πιο σταθερός μας παίκτης έμεινε αδικαιολόγητα στον πάγκο και τα όσα είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτω από αυτά τα δεδομένα ήταν φυσιολογικά.

Η δεύτερη θέση πλέον θα ξεκαθαρίσει μέσα από τους αγώνες κατάταξης με την ομάδα μας να έχει προβάδισμα τριών βαθμών ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής. Με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και την Ομόνοια να ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για κάτι καλό εκτός και αν βρεθεί ακόμα ένας Ηλία να τους σπρώξει.

Αύριο ο τελικός των τελικών
Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ μας καλεί αφού αύριο στις 8.00 η ομάδα του Κυριάκου Γιαγκούλη δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς. Μέχρι τον επόμενο φυσικά αφού ο στόχος η νίκη επί της ΑΕΛ που θα μας επιτρέψει να πάμε στον τελικό. Ο αγώνας δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολος αφού θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από τους καλαθοσφαιριστές μας. Η παράδοση που θέλει τις δυο ομάδες να μπορούν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα έδρας δεν μπορεί από μόνο του να μας δώσει τη νίκη.

Οι κομπλεξικοί αρέσκονται να παρουσιάζουν τον αγώνα ως χαμένο από χέρι αλλά έρχονται στη Λευκωσία αποφασισμένοι για τη νίκη. Ο κόσμος μας μπορεί να διαμορφώσει μέσα σε κόσμια πλαίσια το αποτέλεσμα και αυτό θα πράξει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!