Ανησυχητική «ισοπαλία»;

Μάχη στήθος με στήθος δίνουν σύμφωνα με το poll της ιστοσελίδας μας αυτοί που σκέφτονται τον αγώνα με τον Ερμή περισσότερο από αυτόν με την Ζενίτ. Στο ερώτημα του ποιον αγώνα σκέφτεστε περισσότερο, οι 1300 συμμετέχοντες είναι μέχρι στιγμής μοιρασμένοι στη μέση, αφού τα ποσοστά και για τους δυο αγώνες είναι στο 50%. Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο παρελθόν και την αδυναμία όλων μας να επικεντρωθούμε στους αγώνες πρωταθλήματος, οι ενδείξεις όσον αφορά τον αγώνα με τον Ερμή είναι ανησυχητικές. Θεωρούμε φυσιολογικό να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας ο αγώνας με τη Ζενίτ αλλά και αυτός της Σαχτάρ με την Πόρτο. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμήσουμε τον Ερμή αφού οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να φέρει νέες βαθμολογικές απώλειες. Οι πρώτοι που θα πρέπει να διαχειριστούν αποτελεσματικά αυτή την κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές. Καθημερινά πλέον αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα δηλώσεις με τις οποίες οι παίκτες επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα ότι έμαθαν από τα λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών. Χτες ήταν ο Χαραλαμπίδης, σήμερα υπάρχουν δηλώσεις του Μαντούκα ενώ ο Γιοβάνοβιτς στην αυριανή του διάσκεψη αναμένεται να στείλει τα δικά του μηνύματα για το πώς ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν τη δύσκολη συνέχεια.

Πλάνο χωρίς Αλμέιδα Όσο περνούν οι μέρες επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις και σε κάποιους ανησυχία ότι οι Αλμέιδα δεν θα προλάβει ούτε τον αγώνα με την Ζενίτ. Ο Γιοβάνοβιτς με αυτά τα δεδομένα θα αναπροσαρμόσει το πλάνο του με τον Σολάρι να είναι αυτός που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του Βραζιλιάνου.

Για τον αγώνα του Σαββάτου δεν υπολογίζεται ούτε και ο Γιάχιτς που επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο με δυο γεμάτα και δύσκολα 90λεπτά από τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής του. Ο Βόσνιος λογικά θα πάρει ανάσες αφού πρέπει και αυτός να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει Ζενίτ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!