Ας είναι μόνο ο Μποαβεντούρα

Οι επόμενες 3-4 εβδομάδες κρίνονται από τους περισσότερους ως οι πιο καθοριστικές στη φετινή χρονιά αφού  θα κρίνουν αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε το μοναδικό και ιστορικό επίτευγμα της πρόκρισης στους 16 του Champions League. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει παράλληλα να φροντίσουμε να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή ενώ υπάρχει μια σειρά δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα αλλά ο αγώνας της 11ης Δεκεμβρίου με την ομόνοια. Στην προσπάθεια αυτή είναι δεδομένη πλέον η απουσία του Μποαβεντούρα και ευχή όλων είναι να περιοριστούμε μόνο σε αυτή , ελπίζοντας ότι οι προσαρμογές που θα γίνουν θα είναι αποδοτικές για την ομάδα μας. Ήδη στη λίστα των τραυματιών συμπεριλαμβάνεται και ο Αλμέιδα και η προσοχή όλων είναι εδώ και λίγες μέρες στον Βραζιλιάνο η παρουσία του οποίου είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον Ερμή δεν είναι πλέον με το μέρος του και επειδή άλλοι λίγο και άλλοι πολύ σκέφτονται περισσότερο τον αγώνα με τη Ζενίτ, το ζητούμενο για τον Αλμέιδα είναι αν θα καταφέρει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα στη Ρωσία.

Η παράμετρος των τραυματισμών είναι ένα δεδομένο με το οποίο πρέπει να μάθουμε να ζούμε ιδιαίτερα όταν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και champions league και η διαχείριση τους θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό και το αν η χρονιά θα είναι πετυχημένη. Γράφαμε επίσης προ ημερών ότι μπορεί να προκύψει και η ανάγκη για κάποια μεταγραφή αν υπάρχει τραυματισμός οποιουδήποτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά είναι πράγματα που αξιολογούνται σχεδόν καθημερινά από την τεχνική ηγεσία στην προσπάθεια που γίνεται για όσο το δυνατό καλύτερη διαχείριση του ρόστερ.

Τα στρατιωτάκια του Μιλτή σε δράση

Γράφουμε εδώ και καιρό ότι η ομόνοια με διάφορους τρόπους ασκεί πιέσεις στο διαιτητή Χρίστο Ηλία να διαφοροποιήσει την κατάθεση του έτσι ώστε ο κρατικός εργόλαβος και ο Λάρκου να μην τιμωρηθούν. Οι πιέσεις αυτές περιλαμβάνουν απειλές οι οποίες εκφράζονται με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ο πιο αθώος καταγράφεται στο πιο κάτω video των οποίο οι κουμουνιστές ανάρτησαν και στο youtube.

Δεν περιορίζονται όμως μόνο σε αυτό αφού γνωρίζουν ότι δεν αρκεί. Ο συγκεκριμένος διαιτητής δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα κάποια από τα οποία περιλαμβάνουν και χρηματικό ποσό που θα λάβει αν αποσύρει τις καταγγελίες.  Ο Μιλτής στην προσπάθεια του έχει σύμμαχο και πάλι της αστυνομία αφού κατόπιν συνεννόησης ο αστυνόμος που είχε την ευθύνη συμφώνησε να μαρτυρήσει υπέρ του αφού ούτε αυτός θυμάται ή ξέρει ποιοι δυο προσπάθησαν να λιτσάρουν το διαιτητή.

Η ΚΟΠ δείχνει να ανίκανη να κάνει τα αυτονόητα και εκδικάσει την υπόθεση άμεσα δίνοντας αφορμές στον κάθε αχάπαρο να ισχυρίζεται ότι είναι ο επίσης ανίκανος παρασκηνιακά ΑΠΟΕΛ που επιδιώκει τις αναβολές για να μην βρίσκεται ο Λάρκου στον πάγκο του στις 11 Δεκεμβρίου.

Το θέμα αποκτά διαστάσεις γιατί όπως εξηγήσαμε και σε ειδική αναφορά μας την περασμένη εβδομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ που έχει τη ρετσινιά και η ομόνοια την εύνοια. Όταν κάποτε το αντιληφθεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του ίσως να είναι αργά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!