Αντέχουμε να το παίξουμε σε δύο ταμπλό;

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που δημιουργούνται με τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του αλλά και να αδυνατεί να κρατηθεί στην κορυφή είναι κατά πόσο έχει τις αντοχές που απαιτούνται ενόψει της συνέχειας. Είναι μια συνέχεια που εκτός από τους 10 αγώνες πρωταθλήματος περιλαμβάνει και αυτούς του κυπέλλου, αρχίζοντας από τον αυριανό με την Ανόρθωση. Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας έχει κάθε χρόνο σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου. Είναι επίσης αλήθεια ότι στον ΑΠΟΕΛ πλέον η κατάκτηση του κυπέλου δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αφού το ζητούμενο ή και η απαίτηση είναι το πρωτάθλημα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Η κατάσταση στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι οριακή. Οι τραυματισμοί παικτών που όπως φαίνεται δεν μπορούν να αντικατασταθούν επάξια έχει δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα. Οι Βινίσιους, Μαντούκα και Αλωνεύτης θα συνεχίσουν να είναι παροπλισμένοι ενώ ο Ντε Βινσέτι έχει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα.

Αυτό που θα απαντηθεί μέσα από το χρόνο και την πορεία της ομάδας μας είναι κατά πόσο οι παίκτες έχουν τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις να ανταπεξέλθουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Δεν μπορούμε επίσης να παραβλέψουμε ότι ο πρωτοπόρος Απόλλωνας ξεμπέρδεψε από το κυπέλλο αλλά και το ότι έχει ξεπεράσει την τιμωρία του Σαγκοι ανώδυνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!