Η ώρα του Σιέρινταν

Με την απόδοση της ομάδας μας να μην κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα και παρά το ότι κάποιοι θεωρούν ικανοποιητική τη συγκομιδή των 4 βαθμών στους τελευταίους δυο αγώνες, ο Φινκ είναι αναγκασμένος να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις ή και προτιμήσεις τους σε σχέση με τους παίκτες που έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Μια περίπτωση που συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας είναι αυτή του Σιέρινταν. Ο Ιρλανδός που ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς παραμένει εδώ και καιρό καθηλωμένος στον πάγκο. Η απουσία του στον αγώνα με τον Απόλλωνα πέρασε στο ντούκου αφού ήρθε η νίκη στις καθυστερήσεις. Η τραγική όμως εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την Ομόνοια έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να θυμηθούν όλοι τον Σιέρινταν.

Και απόλυτα δικαιολογημένα μάλιστα αφού πρόκειται για έναν παίκτη που με τα χαρακτηριστικά του θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να κρατήσει μπάλα, να οργανωθεί σωστά, να κρατήσει την άμυνα του αντίπαλου σε εγρήγορση και να δώσει στηρίγματα στον Τζιμπούρ.

Ο Φινκ τον ξέχασε αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό θα σταματήσει αρχίζοντας από τον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση. Με τρόπο το είπε και ο Πετεβινός σε χτεσινές δηλώσεις του εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι στους επόμενους αγώνες ο Σιέρινταν θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ προβλέπει τις ουσιαστικές βοήθειες από όλους και ο Σιέρινταν είναι ένας από αυτούς. Ιδιαίτερα όταν περνούν οι μήνες και ο Ντε Βινσέτι αδυνατεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!