Αντίπαλος και το κρύο

Το τελευταίο πράγμα που θα προέβλεπαν όλοι με το που έγινε η κλήρωση των 16 ήταν ότι πηγαίνοντας να αντιμετωπίσουμε την Λυών θα βρίσκαμε χειρότερες καιρικές συνθήκες από ότι στην Αγιά Πετρούπολη. Με το που πάτησαν το πόδι τους στη Λυών τα μέλη της αποστολής διαπίστωσαν τις πρωτόγνωρες για αυτούς καιρικές συνθήκες. Το αρχικό σοκ από την αλλαγή θερμοκρασίας θα ξεπεραστεί με την πάροδο του χρόνου ενώ το πρώτο και τελευταίο τεστ αντοχής θα γίνει απόψε όπου η ομάδα θα προπονηθεί στο παγωμένο κυριολεκτικά Ζερλάν. Η θερμοκρασία την ώρα της προπόνησης (9:00) θα είναι στην καλύτερη περίπτωση στους 0 ενώ το μετεωρολογικό δελτίο για αύριο αναφέρει ότι η πιθανότητα χιονόπτωσης φτάνει στο 80%.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι παίκτες μας θα πρέπει να επηρεαστούν στον μικρότερο δυνατό βαθμό από τις καιρικές συνθήκες και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται ήδη οι συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς που όπως και στην Αγιά Πετρούπολη έτσι και τώρα έχουν κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα διατροφής της ομάδας. Η Νικολέττα Μιχαηλίδου που έχει την ευθύνη για το πρόγραμμα διατροφής έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη χορήγηση υδατανθράκων και υγρών τα οποία είναι απαραίτητα για τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσει ο οργανισμός τους να αντέξει τις συνθήκες ψύχους που θα επικρατούν.

Ο κίνδυνος τραυματισμών κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι μεγάλος και είναι για αυτό που θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολύ καλή προθέρμανση και προστασία των άκρων με τον προβλεπόμενο ρουχισμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!