Αντίστροφη μέτρηση

Η ολοκλήρωση της αγγαρείας του φιλικού της Κύπρου σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ. Από σήμερα όλοι οι διεθνείς επιστρέφουν στον Αρχάγγελο και ο προπονητής θα έχει την έχει την ευκαιρία για έστω τρεις προπονήσεις να καταστρώσει το πλάνο του. Όσον αφορά τον αγώνα της Κύπρου όλοι σχεδόν οι παίκτες μας πήραν λεπτά συμμετοχής με τον Κίσσα να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που έγινε και με τον Πουρσαϊτίδη. Ευτυχώς όλοι επιστρέφουν χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα κάνει και ο Μαρίνος Σατσιάς και πολλά θα εξαρτηθούν από τη σημερινή προπόνηση,

Τα δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ είναι λίγο πολύ γνωστά. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν ότι πρέπει για να επανέλθουμε στις νίκες. Το έργο τους δε θα είναι εύκολο αφού πέραν των δικών μας αγωνιστικών προβλημάτων θα έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα της Λεμεσού έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και παρόλο που οι πιθανότητες τους για κατάκτηση της τέταρτης θέσης είναι ελάχιστες, εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι έχουν επιπλέον κίνητρο.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά μεσοεπιθετικά έτσι ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα φέρουν τα γκολ. Τα όσα είδαμε στους τελευταίους δυο αγώνες καταδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Το πιο εύκολο πράγμα για όλους μας είναι να κλαψουρίζουμε για την απουσία του Πίντο και το πιο σημαντικό θα είναι να αντιδράσουμε σωστά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!